Dnevni horoskop za 27. maj

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Morate da potražite poslovnog partnera koji može da vam pomogne da svoje obaveze smanjite. Verovatno će to biti prijatelj. LJUBAV:Ne preterujte u svađi ili raspravi sa partnerom. Povucite se iz trenutne loše situacije. ZDRAVLJE:Potrebno je da se okrenete pozitivnim mislima.

BIK

POSAO: Vi ste praktičar ali najviše volite novac. Danas ćete imati posao koji je vezan za hranu, ugostiteljstvo, turizam. LJUBAV: Prija vam druženje sa opuštenim osobama. Sa partnerom imate posebno razumevanje. ZDRAVLJE: Žene mogu imati ginekološke smetnje, muški Bik bešika.

BLIZANCI

POSAO: Radićete posao koji je realno povezan sa učenjem. Vi možete biti neko kome treba dodatna edukacija, radi napredovanja na radnom mestu. LJUBAV: Mislite na svaki detalj. Želite vezu koja će vas opustiti, pre svega stvoriti zrelom osobom. ZDRAVLJE: Kod vas je opet smetnja sa krvnim sudovima.

RAK

POSAO: Prijatelj rođen u znaku Bika vam pomaže. Ovo je osoba koja ima veze sa bankama, nekretninama, putovanjima. LJUBAV: Niste u lošoj fazi sa voljenom osobom. Čas ste dobro, čas ne, varirate u odnosu. Stabilizujte se. ZDRAVLJE:Jačajte imunitet. Slab je zbog preteranog posla ili nervoze zbog finansija.

LAV

POSAO: Ovaj dan je važan jer vam je potrebna mudrost u onome što radite. Nikako se ne ustručavajte da pokažete svoje znanje. LJUBAV:Jedan Bik može da vas totalno promeni, izvrši totalni uticaj na vas. Fatalan Bik za kraljevskog Lava. ZDRAVLJE: U principu dobro bez većih promena.

DEVICA

POSAO: Nećete da se “petljate” sa osobama koje su nesposobne za posao kojim se bavite. Volite odgovornost i red u poslu. LJUBAV: Osoba koja vas izluđuje, ne možete da ga obuzdate a volite jeste niko drugi nego Lav. ZDRAVLJE: Srčane smetnje mogu se pojaviti kao posledica premora.

VAGA

POSAO: Prijaju vam svi poslovi koji ne prljaju ruke. Akcenat stavljate na intelektualne probleme ali i planove za nove aktivnosti. LJUBAV: Luda zaljubljenost vam treba. Vi ste sigurno osoba koja neće sedeti u kući i čekati. ZDRAVLJE: Izbegavajte stresne situacije. Loš uticaj na organizam.

ŠKORPIJA

POSAO: Timski rad vam smeta. Volite individualnost. Nećete odustati od svojih planova koja su kompleksna, teška. LJUBAV: Ne bi bilo dobro da se nađete u lošem društvu, okruženju koje vam smeta ili dosađuje. Partnera tako niste u stanju da nađete. ZDRAVLJE: Strah od stvarnosti.

STRELAC

POSAO: Koliko ste spremni da se otisnete u neke druge krajeve, zemlje, svet, procenite sami. Imate aspekte da nešto uradite dobro. LJUBAV: Ne postavljajte previše pitanja voljenoj osobi. Nije vreme da stalno nešto ispitujete, pokazujete nepoverenje. ZDRAVLJE: Sklad sa prirodom pronalazite u rekreaciji.

JARAC

POSAO: Imaćete bolju zaradu danas. Mislite da možete da se osamostalite. To je istina. Treba da radite na tome. LJUBAV: Želite da vas neko očara. Da li će to biti Lav ili Bik, vama je to nekako svejedno, dok se neko od njih ne pojavi… ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Kasni vam zarada. Niste raspoloženi zbog toga. Pomalo vas sve to čini nervoznim. Ne volite kad ste bez novca. LJUBAV: Nikako da se stabilizujete sa Ovnom. Napravite bar neki dogovor. Dobar dan za komunikaciju. ZDRAVLJE:Žlezde, hormoni. Brz život previše vodite.

RIBE

POSAO: U poslu ste predani. Pokazujete veliku spremnost i profesionalnost. Važan vam je prestiž. LJUBAV: Nemate baš visoko mišljenje o sebi i osobi sa kojom biste bili u vezi. To je samo vaše nesamopouzdanje. ZDRAVLJE: Pomoći će vam meditacija. Vi ste spiritualni znak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK VUKANOVIĆU: “Treba mi dati orden kakvu budalu trpim čitav dan – idiota koji se zove Vukanović, budaletinu jednu tešku – Ti si jedna...

Narodna skupština Republike Srpske kasno noćas je usvojila Nacrt izbornog zakona Republike Srpske, ali rasprava koja se vodila...

BORENOVIĆ: ”Dodikove brutalne uvrede, primitivizam i laži, pa one nebuloze oko sankcija…sve staje u par riječi…”

Dodik je dodao da se u dopisu obavještajne zajednice navodi da je Vukanović “korisni idiot” i da je...

GOVEDARICA: Izborni zakon Srpske kojim Dodik i njegovi koalicioni partneri mašu, nikada neće biti usvojen

Izborni zakon Srpske kojim Dodik i njegovi koalicioni partneri mašu, nikada neće biti usvojen tvrdi Vukota Govedarica šef Kluba...

DODIK: Srpska mora da provede izbore po svom zakonu, nema veze što neke zemlje neće to priznati!

"Kada donesemo taj Zakon, Republika Srpska mora da provede izbore po svom Zakonu. Te izbore sigurno jedan dio...