Dnevni horoskop za 26. april

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Dinamika na poslu, ali vam je ipak potreban mir bar par sati. LJUBAV: Emocije ili principi. Odlučite ali poslušajte srce svoje. ZDRAVLJE: Malo ste nervozni.

BIK

POSAO: Vladate situacijom na radnom mestu. Odlični ste u saradnji sa mladima. LJUBAV: Trudite se da ulepšate atmosferu. Potrebna vam je podrška partnera. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANAC

POSAO: Posao vam dobro ide. Mada niste zadovoljni sa novcem, zaradom. LJUBAV: Ponosni ste na uspeh u braku ali opet tražite nekog…kao da avantura nije izašla iz vas. ZDRAVLJE: Polenska kijavica.

RAK

POSAO: Previše ste iscrpljeni od strane drugih ljudi iz privatnog života. Posvetite se poslu bez njihovog uticaja. LJUBAV: Imate utisak da samo dajete. Očekujete preveliku pažnju od voljene osobe. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Na vrhu ste. Odličan dan za put, novac, napredak. LJUBAV: Razmišljate o avanturi, svakodnevnica vuče u dosadu. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Postoji mogućnost za promenom posla. Pomoć od druge Device. LJUBAV: Danas provodite dan sa nekim ko vam je dobar drug, prijatelj. ZDRAVLJE: Stomak osetljiv.

VAGA

POSAO: Svesni ste svoje stručnosti. Niko vam nije ni do kolena. LJUBAV: Iznenadite partnera nekim zanimljivim komadom garderobe. Vi znate da izaberete najbolje. ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

ŠKORPION

POSAO: Volite svoj posao, zato ste i uspešni. Ljubomora na sve strane. LJUBAV: Zaljubljeni ste. Bilo da ste slobodni ili u vezi. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Ne znate kojim putem da idete. Da li možete da izdržite ili pokrenete nešto novo. LJUBAV: Ako ste slobodni, prolazna veza vam predstoji. ZDRAVLJE: Slab kašalj.

JARAC

POSAO: Dajete sve od sebe, da završite projekat koji je davno započet. Saradnja sa Bikom. LJUBAV: Morate da napravite prvi korak. Pasivnost vas ubija. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

POSAO: Niste opterećeni poslom. Morate da se okrenete boljim ponudama koje će vas aktivirati. LJUBAV: Preterujete u hladnoći prema osobi kojoj se sviđate. Dajte šansu. ZDRAVLJE: Upala krajnika.

RIBE

POSAO: Nekada mislite o sebi sve najgore. Ali su vam samo potrebne nove ideje. LJUBAV: Emocije dostižu vrhunac. Srećni ste. ZDRAVLJE: Proverite hormonski status.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...