Dnevni horoskop za 23. mart

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Brzim komunikacijama završavate sve poslove. LJUBAV: Ostajete bez daha, kada pričate o osobi sa kojom ste skoro prekinuli. ZDRAVLJE: Bez problema.

BIK

POSAO: Dobra saradnja sa ljudima iz sfere telekomunikacija. Volite sve unapred da znate. LJUBAV: Zahtevni ste prema voljenom biću. Previše tražite. ZDRAVLJE: Osećaj drhtavice.

 BLIZANAC

POSAO: Danas je dinamičan dan, pun akcije i preokreta. Probajte da rešite mnoge obaveze putem pisma, e-maila i sl. LJUBAV: Zanima vas osoba koja je zauzeta. Nađite sreću na drugoj strani. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

 POSAO: Trebalo bi do kraja dana da stigne vest koja vam pomaže da završite jedan projekat. LJUBAV: Slobodnim Rakovima se udvara osoba sa kojom ima poslovnu saradnju. ZDRAVLJE: Glavobolja.

LAV

POSAO: Sami sebe krivite za novo nastalu stiuaciju koja nije nimalo jednostavna. Imajte realan uvid u sopstven sposobnosti. LJUBAV: Neki čudan osećaj je u vazduhu. Kao da predosećate velike promene. ZDRAVLJE: Dobro.

 DEVICA

POSAO: Imate svoj stav od kojeg ne odustajete. Ne možete se tako ponašati jer niste vi jedini koji ste uvek u pravu. LJUBAV: Deluje vam da je partner danas previše odsutan. Obradujte ga nekim poklonom. ZDRAVLJE: Imate stomačne tegobe.

VAGA

POSAO: U današnjem danu se sve svodi na rekla-kazala. Umesto da se nervirate zbog toga, uživajte u pohvalama koje ste doblili od poslovnih saradnika. LJUBAV: Sve ide po planu. Vaga voli kada čuje da je jedan Lav prosto obožava. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

POSAO: Nemate razloga za brigu. Ako danas posao ide slabije, onda možete da odmarate. Ne znači da će se to nastaviti i u narednim danima. LJUBAV: Ljubomorni ste bez potrebe. Ali vama je to teško dokazati. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Danas više nego ikad vas očekuje brdo zadataka koje morate da završite. LJUBAV: Česte preljube. Kao da uživate u tome. ZDRAVLJE: Mučnina.

JARAC

POSAO: Pokušavate da pronađete rešenje na nekoliko različitih strana. Nema potrebe za sekiracijom. LJUBAV: Slobodni Jarčevi mogu očekivati udvaranje od strane Blizanaca. ZDRAVLJE: Zubobolja.

VODOLIJA

POSAO: Probajte da se reklamirate putem modernih tehnologija, net, skyp… To vam može doneti dobru zaradu veću od one koju ste očekivali. LJUBAV: Puni ste iznenađenja, partner je oduševljen vašom idejom za provod. ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata.

RIBE

POSAO: Radite kao rob. Potrebno je da to neko i plati. Pozabavite se više svojim finansijama. LJUBAV: Proleće je, a u vama se sve budi. Potrebno vam je više ljubavi. ZDRAVLJE: Alergija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...