OVAN

Završava se vaš kratki „letnji san“ i sviće lepo jutro u vašim romantičnim odnosima. Imate razloga za radost, biće ovo lep dan, a još lepša noć koja sledi. Neka vas srce vodi.

BIK

Vreli letnji dan druge vuče na kupanje, ali vama se ne napušta vaš lepi, rashlađeni dom.  Možda biste mogli da bar pozovete društvo da zajednuo uživate u večernjim satima – na balkonu ili u dvorištu? Nećete dugo morati da „trpite“ goste, a posle toga će vam još više prijati samoća.

BLIZANCI

Dobijate poziv od starog poznanika, ali u društvu koje ćete sresti ima i novih, zanimljivih lica. Sve vam je jača komunikaciona zona, uživaćete u razgovorima i jednom interesantnom predlogu. Nemojte da se ustežete od neobičnih poteza, možda će vam doneti sreću kakvu niste ni sanjali. 

RAK

Jedna velika želja vam je neprekidno u mislima, ali zahteva i poprilična finansijska sredstva. Probajte da bar deo želje ispunite kroz alternativne načine, a sa ostatak ćete morati da se snađete s minimalnim budžetom. Dobra strana svega je što ćete s ekonačno pokrenuti da pronađete još neki izvor prihoda. 

LAV

S početkom vladavine Sunca u vašem znaku, završio se period tišine i uspavanosti. Sad su vam rezervoari puni za let u kosmos i zato nemojte uopšte oklevati već krenite u projekat koji priželjkujete. Dobijate i mnogo poziva za izlazak, jedan od njih bi mogao biti – onaj pravi. 

DEVICA

Morate malo da dignete nogu sa „gasa“ i da date sebi odmora i oduška. Navikli se da budete izuzetno produktivni, ali sada je vreme da pauzirate i ne započinjete ništa novo. Možete eventualno da dovršite neki od prethodno započetih poslova. Umor bi mogao i da se odrazi na vaše zdravlje.

VAGA

Vreme je da malo raširite krila i krenete u „izviđački“ let. Možete da planirate izlazak sa društvom, da saznate sve novosti, a i da možda upoznate nekog novog. Odlično ćete se provesti na nekim većim skupovima, slobodno prihvatite poziv. 

ŠKORPIJA

Imate pravo da sijate punim sjajem, Sunce boravi u vašoj ambicioznoj kući karijere i ugleda u javnosti. Ako imate velike ciljeve, sad je pravo vreme da ih predstavite. Možete da napravite i precizan plan akcije, jer svi koraci koje danas osmislite ili napravite imaju velike šanse za uspeh. 

STRELAC

Aktivira se polje avantura, slobodno odapnite svoje strele punom snagom. Danas imate posebnu inspiraciju, pa će vam život izgledati lepši nego obično. Ne zadovoljavajte se sitnicama zato što je moguć veliki dobitak. Vreme je da vam se, na finansijskom planu, pomeri stanje sa „mrtve tačke“. 

JARAC

Divan dan u kojem ćete imati savšeno razumevanje s partnerom ili nekom drugom, veoma bliskom osobom. Ako ste vatreno vezani za neki hobi ili strast, danas je vreme da u njemu maksimalno uživate. Pazite samo da ne ugrozite zdravlje na bilo koji način.

VODOLIJA

Odličan provod za sve koji su u paru, dobar je dan i za neki razgovor „oči u oči“ koji ste možda odlagali. Čak i za one koji nisu u ljubavnoj emotivnoj vezi, sve što rade s nekim u društvu donosi uživanje i radost. To važi čak i za profesionalno polje.

RIBE

Bićete ponosni na dobro odrađeni posao, ne propustite da naglasite da zasluge ne pripadaju samo vama. Dobar deo energije posvetićete zdravlju, bilo da idete na neki kontrolni pregled ili organizujete sebi neki velnes  program. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име