OVAN

Nepristrasno analizirajte šta možete, a šta ne možete da radite profesionalno, a zatim postupite u skladu sa tim. Nemojte praviti planove za svoje slobodno vreme, jer će se pojaviti nešto nepredviđeno, ali veoma zanimljivo. Dobri emotivni odnosi.

BIK

Radni dan biće ispunjen dobrim razumevanjem sa partnerima i kolegama, ali kad izađete s posla, ne prija vam velika ekipa. Ako ste singl, biće vam lepo u sopstvenom društvu, ako imate partnera, uživaćete s njim.

BLIZANCI

Iako ćete morati da prevaziđete nečije protivljenje, i drugi će krenuti za vašim primerom. Na sastancima sa prijateljima ili porodicom, ne pokušavajte da monopolišete svu pažnju i obuzdate svoju sklonost da pričate više nego što bi trebalo.

RAK

Dan obeležen vestima i promenama na profesionalnom planu, koje će vam iz temelja izmeniti raspoloženje. Ne donosite prebrzo zaključke koji bi mogli biti pogrešni, radije analizirajte novonastalu situaciju polako. Ako imate decu, pokušajte da se više interesujete za njihove teme.

LAV

Imaćete priliku da uspostavite kontakt sa ljudima koji će vam utrti profesionalni put. Dolaze privremene promene u vašim emocionalnim stavovima, što može izazvati izvesnu nelagodnost. Izbegavajte beskorisne rasprave.

DEVICA

Profesionalni događaj će staviti tačku na vaše neopravdane tenzije. Odisaćete optimizmom i razumevanjem u porodičnom okruženju. Budite oprezni u komentarima sa prijateljima, jer biste mogli otkriti nešto što se ne tiče samo vas. Čuvajte i tuđu intimu, a ne samo svoju.

VAGA

Ne zanemarujte finansijske aspekte odluke o kojoj već dugo razmišljajte. Budite veoma oprezni. U porodičnom krugu, pazite pre nego što iznesete bilo kakve zamerke, koje bi mogle biti nezaslužene.

ŠKORPIJA

Ne isključujte na brzinu profesionalni zadatak, jer biste već sutra mogli da se predomislite s njim u vezi. Na finansijskom planu, duva povoljan „vetar“, dok se u ljubavnom životu smenjuju usponi i padovi.

STRELAC

Ne pokušavajte dalje da ubrzate profesionalni napredak, jer to može izazvati i negativne reakcije. Smanjite izlaske ili ćete se naći u troškovima koji prevazilaze vaše mogućnosti.

JARAC

Predlog za posao bi mogao biti zanimljiviji nego što se čini na prvi pogled, pa ga ne bi bilo preporučljivo odbaciti bez detaljne analize. Preterani osećaj solidarnosti može vas navesti da obećate nešto što je teško održati. U emocionalnim odnosima, držite se humora i „lakih“ tema.

VODOLIJA

U vašem poslu će se desiti nepredviđeni događaji koji će znatno promeniti vaše planove, ali ostanite mirni, jer štagod da se desi, biće veoma povoljno. Na prijateljskom polju, danas ćete doživeti veoma prijatna iskustva.

RIBE

Dobro razumevanje sa kolegama i dobra doza inicijative omogućiće vam da ostvarite značajan napredak u radu. Ako ste realni, procenićete vrednost svojih ličnih odnosa, iz kojih izvlačite potrebnu pomoć i ohrabrenje. Nepobedivi ste na emotivnom planu, vaša „tvrđavica“ je najjača.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име