OVAN

Posao: Odličan početak nedelje, ali i izazovi koji stižu ne daju vam vremena da predahnete. Ljubav: Prihvatite poziv na žurku.Zdravlje:  Obratite više pažnje na hidrataciju. 

BIK

Posao:  Dobijate izazov da se posvetite zahtevnom projektu, ali bolje bi bilo da razmislite bolje o svojim mogućnostima. Ljubav:  Malo biste da se odmorite od partnera ili nekih članova porodice, to neće biti dobro shvaćeno. Zdravlje: Smanjite kafu.

BLIZANCI

Posao:  Pod jakim ste stresom, stižu veliki zahtevi. Ljubav: Ne čekajte da nesporazumi daleko odmaknu, razjasnite sve na vreme.   Zdravlje:  Popravite držanje.

RAK

Posao: Veliki spisak obaveza vas čeka danas, najverovatnije nećete stići sve, pa krenite od najvažnijih.  Ljubav:  Spremni ste za avanturu, izlazite iz svoje zone komfora. Zdravlje: Dobro.

LAV

Posao: Sagledajte širu sliku, zagledajte se u budućnost, mnogo ste se začaurili. Ljubav:Glumite da ste mirni, a u vama sve kuva. Pazite da ne „puknete“.  Zdravlje: Problemi sa reproduktivnim organima.

DEVICA

Posao: Moguća konfrontacija na poslu,čuvajte živce.Ljubav: Odlučite se za direktan razgovor sa partnerom, doneće vam mnogo olakšanja. Zdravlje:  Bolovi u zglobovima.

VAGA

Posao: Slobodno pravite velike planove, jer su vam otvoreni svi putevi.Ljubav: Budite pažljivi u aktuelnoj vezi, možda neće biti prilika za „popravni“.  Zdravlje: Bitka sa celulitom.

ŠKORPIJA

Posao: Jako vas opterećuje jedan odnos na poslu, povucite se iz komplikovanih situacija. Ljubav: Tražite da se partner izjasni o zajedničkoj budućnosti.  Zdravlje: Moguća glavobolja.

STRELAC

Posao: Očekujete važne vesti, premeštaj ili unapređenje, ali ne dobijate nikakav odgovor.Ljubav: Neke vaše želje ostaju stalno neuslišene, zaista patite zbog toga.  Zdravlje: Teško podnosite vrućinu.

JARAC

Posao: Visoko ste podigli lestvicu danas, pazite da vam ti skokovi ne dođu „glave“. Ljubav: Ne padajte u vatru, mirno objasnite šta vam ne odgovara i ne prija. Zdravlje:  Promenite režim ishrane.

VODOLIJA

Posao:  Oslonite se na svoje poslovne kontakte, sigurno ćete naći rešenje za problem koji je pred vama. Ljubav: Neko vam nudi sastanak „na slepo“, ako ste sami, nema razloga da ne prihvatite poziv. Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

RIBE

Posao: Pravite veliki napredak, niste očekivali tako krupan korak, bićete primećeni.  Ljubav: Partner je napet i nezadovoljan, nemojte dolivati „ulje na vatru“. Zdravlje: Ne menjajte terapiju samoinicijativno.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име