BIK

Ne smete da dozvolite da pobedi srce, ali ni razum. Najbolje će biti da pronađete pravu meru i jednog i drugog, pratite svoje emocije, ali sagledajte i realno ne samo sadašnju situaciju već i budućnost. Neko će biti veoma nežan prema vama, a uzvratite istom merom. Ali ne preterujte!

BLIZANCI

Imate snažnu želju da se pozabavite domom, pa će se možda ova opsesija nastaviti i tokom vikenda. Pripazite  samo da ne uletite u neke prevelike troškove, kao i da ne napravite trajne promene koje vam se uskoro možda više neće toliko dopadati. 

RAK

Danas vam sve ide od ruke, naročito ako ste u poslu povezani s prodajom ili komunikacijama. Reči vam teku kao voda, ne treba ništa ni da „kitite“ ni da dodajete. Naprotiv, vodite računa da budete iskreni, a ako imate u vidu sklapanje nekog većeg posla, potrudite se da stavite potpis pre retrogradnog Merkura.

LAV

Na vašoj strani je danas zakon privlačnosti, pa vam stižu i poslovni uspesi a i ljubavne varnice. Potrudite se da isključite sve negativnosti iz svoje okoline, kao i da odbijete ponude koje vam zapravo uopšte ne odgovaraju. Sačekajte ono bolje i veće, jer tako nešto i stiže. 

DEVICA

Ne možete da očekujete da vam ljudi čitaju misli, morate jasno da izrazite svoj stav. Danas je pravi trenutak da to uradite, a bolje je ako možete da dodate i neku zabavnu notu ili malu provokaciju. Ako ste vođa nekog tima, primetićete da organizacija popušta, vratite stvari na uobičajen nivo.

VAGA

Ne možete da krenete napred ako stalno gledate iza sebe. Ukoliko ste čekali povoljan trenutak da nešto okončate i ostavite u prošlosti, danas je dan za to. Postavite jasne granice, pokažite i empatiju i spremnost da oprostite, ali stavite do znanja da se u budućnosti neće ponoviti ništa slično.

ŠKORPIJA

Moguća zajednička avantura, bilo u paru ili u manjoj grupi vaših istomišljenika i „saučesnika“ u sitnim grehovima. Ako ste planirali produženi vikend, računajte na zagarantovani provod. Ukoliko imate u vidu neki poslovni poduhvat, završite ga pre retrogradnog Merkura.

STRELAC

Morate posvetiti punu pažnju poslu ako hoćete da ga završite na vreme – samo maksimalna koncentracija može da pomogne da ispunite svoje ambicije. Usmerite pogled na onome što vas čeka i imaćete više energije nego što očekujete. Pazite da dobro prodiskutujete sve detalje eventualnog poslovnog dogovora.

JARAC

Dobar je momenat da izložite svoje ideje, bilo da ih otkrivate najboljem prijatelju, partneru ili poslovnom prijatelju. Moguća je velika promena, nešto što dosad niste radili, ali uzmite u obzir i njihovo mišljenje i savete. 

VODOLIJA

Stiže vam poruka od osobe koja vam je nedavno priredila dosta muke, ali sad je trenutak da se situacija izgladi. Ako nemate dovoljno energije za tu priču, pokušajte da sve malo odložite, a ne da prekidate naprečac. Kad se sve završi, biće vam drago što je ipak sve regulisano kako treba.

RIBE

Imate priliku da kažete sve što vam leži na srcu. Ukoliko budete iskreni, i druga strana će pokazati svoje prave emocije. Ako ste u vezi, biće ovo lep dan za zaljubljene parove. Usamljene Ribe bi mogle da sretnu srodnu dušu, nemojte kriti svoja osećanja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име