OVAN

Ispostavićete toliko zahteva danas da će vaša okolina biti prilično iznenađena. Zvezde u vama bude ogromno nestrpljenje, a vi ste na putu da izgubite kontrolu nad samim sobom. Nemojte to dozvoliti, bolje se priklonite diplomatskim sredstvima. Predložite kompromisno rešenje koje će svima biti po ukusu.

BIK

Čuvajte se neplaniranih troškova danas. Eksplozivna kombinacija Meseca i Urana prolazi kroz vašu finansijsku osu, pa je moguć dosta nepovoljan izdatak za vas. Pokušajte da bar analizirate nekoliko ponuda, imaćete bolju osnovu za pregovore.

BLIZANCI

Ne prepuštajte ništa slučaju danas, dragi Blizanci. Čak i ako u dubini duše osećate da je sve u redu, proverite dvaput najvažnije dogovore. Ako sklapate bilo kakav ugovor, potrudite se da sve, ali baš sve bude napismeno, čak i ako novac nije uključen u transakciju. 

RAK

Ne zapostavljajte nijednog člana porodice, jer bi to moglo da vam se višestruko vrati. Neki od njih su možda suviše tihi, ali na vama je da otkrijete kakve su im tačno potrebe. Moguć je mali nesporazum, obećali ste se na više strana, ali uz  bolju koordinaciju sve može fino da se završi.

LAV

Očekujte haos danas, dragi Lavovi, situacija ključa kao u „pretis“ loncu. Ne stavljajte sve pare na jedan broj ruleta, morate imati više opcija. Vežite se čvrsto, duboko dišite, setite se da će i ovaj dan proći.

DEVICA

Morate prihvatiti činjenicu da nemate baš sve pod kontrolom. Ovog puta, jednostavno, morate da dignete ruke i samo posmatrate kako će se situacija razvijati. Kad date drugima priliku da se pokažu, i vi i oni ćete shvatiti gde su im limiti pa će ubuduće znati s kim možete da računate.

VAGA

Možete se naći na udaru jednog agresivnog nastupa, a ako ne budete reagovali ispravno, sve može da eskalira do neslućenih razmera. Bolje saslušajte sve pažljivo, pa ponudite da zajednički potražite rešenje. To ne mora da bude konačna odluka, ali može doneti primirje.

ŠKORPIJA

Danas se oko vas skupljaju gromoviti oblaci, bez obzira na to kakva je stvarna temperatura napolju. Možda ćete biti meta nečije ljubomore ili ljutnje, a savet je da potražite pomoć prijatelja i ne prolazite sami kroz muku koja vas je snašla. Ipak, ne treba ni dramatizovati situaciju, sve će se brzo smiriti.

STRELAC

Danas je na ispitu vaša fleksibilnost. Rešenje se može naći u iskrenom razgovoru s osobom koja vas frustrira. Ako razjasnite u čemu su vam tačno razlike i kako da ih poštujete, onda je sve vredelo truda i muka.

JARAC

Ako budete previše zabrinuti, to više nećete moći da sakrijete od bilo koga. Moguće je da će vas emocije slomiti, a u tom slučaju, otvorite srce i dobro se isplačite, to nije razlog za stid. Neko od kolega s kojim ste veoma dobri naći će vam se pri ruci.

VODOLIJA

Prijaju vam vaši umirujući rituali, potražite svoje stare, sentimentalne uspomene i uživajte prisećajući se lepih trenutaka. Nemojte dozvoliti da vas obuzme teška nostalgija, zapamtite da će i današnji problemi jednog dana biti samo sećanje.

RIBE

Danas je bolje da se malo povučete u samoću, to će prijati i vama i vašoj okolini. Ukoliko se pojave hitna pitanja, pošaljite samo signal o tome kakav je vaš stav, nemojte se uvlačiti u bilo kakve rasprave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име