Dnevni horoskop za 16. mart

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, uspećete da prebrodite slabosti. LJUBAV: Suviše vatre svuda oko vas. Odlično se osećate jer vam upravo to prija. Ljubav sa drugim vatrenim sazvežđem, Strelac ili Lav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Mnogo ste vremena poveli u provodu i uživanju. Sada vam je potrebno da se vratite na pravi put. LJUBAV: Posao ide teško, zahteva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije slobodne trenutke provesti sa nekim do koga vam je stalo. ZDRAVLJE: Partner je osetljiv na vaše reči.

BLIZANCI

POSAO: Planirate nove životne uslove. Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak.  LJUBAV: Potrebno je da se više angažujete na polju ljubavi, emocija. Živite dosta povučeno. To nije Blizanac. ZDRAVLJE: Nervi slabi, napetost konstantna.

RAK

POSAO: Treba biti manje ponosan a više zahtevan, kako biste lakše prolazili kroz život. Razmislite o tome.  LJUBAV: U emotivnom životu jeste zahtevni, čak preterujete. Opustite se. Nađite smiraj sa nekim ko je blag po naravi.  ZDRAVLJE: Mesec u Jarcu daće problem sa kostima.

LAV

POSAO: Nema vremena za gubljenje. Pošto ste toga svesni, ulažete dodatne napore kako biste izvukli maksimum iz trenutne situacije.  LJUBAV: Vodolija vrši atak na vašu ličnost. Zapravo, ovo je pozitivan aspekat. Ona samo želi da vi budete pored nje, uvek.  ZDRAVLJE: Čuvajte slabu tačku – kičma.

DEVICA

POSAO: S vremena na vreme koristite sitnu laž ili izgovor ukoliko želite da se sačuvate od onih koji vas zamaraju.  LJUBAV: Dozvolili ste da vam posao bude prioritet a ne ljubav. To nije svakako dobro. Menjajte to stanje. Prepustite se uživanju.  ZDRAVLJE: Bolovi u glavi. Opterećenje.

VAGA

POSAO: Odličan dan za novac, zaradu, dobitak, posao generalno. Oni koji su vam u ljubavi partneri dobri su i za poslovnu saradnju, Škorpija posebno.  LJUBAV: Okrenite se partneru ili novoj simpatiji ukoliko ste sami i slobodni. Vodolija, Škorpija i eventualno Lav imaju prednost nad ostalim znacima.  ZDRAVLJE: Respiratorni sistem osetljiv, disanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto toga što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu.  LJUBAV: Nemate pravo da se ljutite na partnera jer ste upravo vi ta osoba koja odlučuje o svemu u vašoj zajednici.  ZDRAVLJE: Česti strahovi.

STRELAC

POSAO: Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju. Još uvek niste u stanju da ostvarite neke zamisli.  LJUBAV: Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se odnosi na one Strelčeve u braku.  ZDRAVLJE: Noge su vam osetljive.

JARAC

POSAO: Želja za uspehom, priliv energije čine vas jakom i snažnom osobom. Bićete uspešni u poslu koji vodite. Veći priliv novca danas.  LJUBAV: Imate motiv da budete u vezi sa jednim Bikom. To će sve da se ostvari ako popustite, prilagodite se, okrenete iskrenosti.  ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA

POSAO: Imate napredak i veliko priznanje u onome što radite. Nastavite da budete inovator i drugačiji od sveta u čijem se okruženju nalazite.  LJUBAV: Nije dobro da se udubljujete u rasprave koje vode u porodične svađe. Vi ste osoba koja brzo plane i naljuti se odmah.   ZDRAVLJE: Dobro se osećate kada niste nervozni.

RIBE

POSAO: Nikako ne sarađujete sa negativcima, oni se lako prepoznaju. Ništa im ne valja, stalno su nezadovoljni.  LJUBAV: Sentimentalno ste raspoloženi, prijemljivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga birajte vedre ljude, jer je to pravi lek za dušu.  ZDRAVLJE: Moguće nesanice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...