Dnevni horoskop za 12. jul

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Poslovne prilike vam nude materijalizaciju određenog projekta. Iskoriste to. LJUBAV: Partner se brine za vas. Šta se dešava, da li on još uvek postoji za vas. ZDRAVLJE: Trošenje novac utiče veoma pozitivno na vašu psihu.

BIK

POSAO: Držite posao u svojim rukama, idete puni samopouzdanja. Ideja imate na pretek samo ih rasporedite pravilno. LJUBAV: Cveće, muzika, kolačići na kraju dana naravno poljubci su prisutni. ZDRAVLJE: Teška ishrana vam ne prija. Ubacite laganiju varijantu.

BLIZANCI

POSAO: Razmećete se novcem i previše. Bolje bi bilo da napravite neki plan koji ćete sprovoditi korak po korak. LJUBAV: Veliko društvo je oko vas , komunikacija je dobra. Postoji šansa za upoznavanje. ZDRAVLJE: Vozači neka povedu računa ukliko imaju problem šaka.

RAK

POSAO: Mešanje drugih ljudi u vaš posao čini vas nervoznim i niste sigurni da radite sve kako treba. LJUBAV: Ukoliko postoje manje osilacije u odnosu sa partnerom nemojte brinuti to je samo prolazna faza. ZDRAVLJE:Usled nedostantka nesigurnosti javlja se manja anksioznost.

LAV

POSAO: Sa novim idejama idete napred. Iako uvek tražite podršku, Vi ste najbolji radnik i najbolji ideolog sam sebi. Uspešan dan. LJUBAV: Emotivno ste okrenuti ljubavi osobi koja je u vašem okruženju. To je Blizanac, Bik ili Rak. ZDRAVLJE: Obratite pažnju da se ne prehladite.

DEVICA

POSAO: Ukoliko treba da uložite ili potrošite novac budite štedljivi kao i uvek jer postoji mogućnost da preterate u trošenju novca. LJUBAV: Imajte poverenje u partnera. Više ste skloni pridikama nego što zaista to mislite. ZDRAVLJE: Manje hladnih napitaka.

VAGA

POSAO: Previše idealizujete neku poslovnu situaciju. Mislite da možete da postignete sve sami na brzinu. LJUBAV: Vaš partner je zauzet svojom karijerom a vas zapostavlja. Morate nešto preduzeti. ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete biti uvučeni u neku prepirku sa osobama koje nisu stručnjaci u poslu koji rade ali ste primorani da imate saradnju sa njima jesu povezani sa inostranim klijentima. LJUBAV: Slobodne Škorpije imaju idealizaciju svakog partnera koga sretnu. ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija u obliku meditacije.

STRELAC

POSAO: U duhovnoj ste ekspanziji. Saradnja sa Lavom i Rakom je uspešna. Vaše zajedničke ideje prave velike projekte. LJUBAV: Vi ste zabavna osoba. Neće biti teško da nekog šarmirate. ZDRAVLJE: Koristite svoju kreativnu energiju.

JARAC

POSAO: Danas je dobar dan za sve pripadnike ovog sazvežđa koji žele da se bave poslovima turzima. LJUBAV: Partner nema mnogo strpljenja za vas. Morate da se okrenete i željama voljene osobe a ne samo svoje da ispunjavate. ZDRAVLJE: Problem sa zubima.

VODOLIJA

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom onda je bolje da neko mlađi obavlja sve te delatnosti. LJUBAV: Raspoloženi ste za žurku u dvoje. Slažete se sa Vagom. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

RIBE

POSAO: Imate jaku energiju. Puni ste optimizma, postoji mogućnost saradnje sa velikom kompanijom. Dobra zarada. LJUBAV: Emotivno oduševljeni sa osobom iz sfere umetnosti. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Audijencija, šta je to zapravo? Koje je pravo značenje ove reči?

Audijencija je termin koji se koristi da označi zvanični ili službeni prijem. U medijima sve češće možemo čuti pojam audijencija,...

Šta dobijamo zimskom rezidbom u voćnjaku? (video)

Zimska rezidba radi se u voćnjaku upravo u ovo vrijeme. Kako je rekao stručnjak za voćarstvo Nikica Gorović ona voćki...

Devet savjeta za roditelje kako da nauče djecu strpljenju

Strpljenje je vrlina koja često izmiče i djeci i odraslima. U današnjem brzom svijetu, gdje je trenutno zadovoljstvo...

Alpski “brak jazavičar“

Pasmina koja se poslednjih godina sve češće može primetiti na našim prostorima. Brak jazavičar pripada grupi Alspkih jazavičara,...