OVAN

Posao: Pritiska vas gomila obaveza, sa strepnjom ulazite u poslednji dan radne nedelje.LjubavZabavite se razgovorom s nekim ko vam se veoma sviđa.  Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Odugovlačite s poslom, ali sve na kraju završavate na vreme.   Ljubav: Preovlađuje vaša osetljiva strana, ako ste zaljubljeni, danas je kao na medenom mesecu.  Zdravlje:  Zakažite ginekološki ultrazvuk.

BLIZANCI

Posao: U kreativnom ste zanosu, ali zato ne može niko da vas prati. Malo usporite i budite kooperativniji. Ljubav: Zajednički projekat s partnerom može biti prava stvar.   Zdravlje: Nervoza i nesanica.

RAK

Posao:  Uspešan dan, naročito za one koji imaju samostalnost u radu. Ljubav: Lete romantične varnice, obratite pažnju na neposredno okruženje. Zdravlje: Prijaće vam masaža.

LAV

Posao:  Moguće je da posao i ljubav danas idu „ruku pod ruku“, što je odlično rešenje za trenutnu situaciju. Ljubav:Ne bojte se da preuzmete inicijativu, razgovor može samo da ojača vašu poziciju.  Zdravlje: Izbacite „brzu hranu“ iz jelovnika. 

DEVICA

Posao: U vašim rukama je poslovna moć danas, ne oklevajte da povučete velike poteze.Ljubav: Danas u vašem horoskopu caruje strast, pa ćete i vi biti slobodniji nego obično da pokažete svoje raspoloženje. Zdravlje:  Ne preterujte s ledenom vodom.

VAGA

Posao: Nadređeni dobro vide ko se koliko zalaže, ne treba da brinete.  Ljubav:  Malo vas muči ljubomora, nećete biti mirni. Međutim, nemate osnova za to pa iskoristite vreme u dvoje za uživanje. Zdravlje: Ako idete na put, budite oprezni sa ishranom.

ŠKORPIJA

Posao:  Morate malo  da se bavite ličnim PR poduhvatima, da prikažete svoje uspehe i onima koj se prave da ih ne primećuju. Ljubav: Zdravlje: Smanjite količinu soli.

STRELAC

Posao: Imate mogućnost da više utičete na svoju karijeru, uozbiljite se. Ljubav:  Zanimljivo poznanstvo izvan vašeg uobičajenog kruga. Zdravlje: Glavobolja i vrtoglavica.

JARAC

Posao: Sve u zadnji čas, bićete na iglama ceo dan. Ljubav:  Malo se meša ljubav i prijateljstvo, sigurno postoji mogućnost da to dvoje naprave i lep spoj na duže staze. Zdravlje: Držite višak kilograma pod kontrolom.

VODOLIJA

Posao: Vi ste zaduženi za dobru atmosferu na poslu, dajte kolegama priliku da se bar malo opuste.  Ljubav: Neko se meša u vaš odnos s partnerom, pazite da ne ispadnete naivni.Zdravlje: Ne propuštajte da namažete kremu sa zaštitnim faktorom.

RIBE

Posao:  Poremećaj na onlajn linijama komunikacije, ako vidite da se situacija zakuvava, reagujte lično. Ljubav: Usamljeni upadaju u krizu, ne bojte se, neće predugo trajati. Zapamtite da najbolje tek dolazi.  Zdravlje: Tegobe povezane s hormonima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име