OVAN

Posao: Otkažite sastanak, moraćete većinu vremena da potrošite na mnogo malih poslova. Ljubav: Partner vas mnogo pritiska, morate mu reći kako se osećate zbog njegovih zahteva. Zdravlje: Moguća gorušica, problemi s kiselinom u želucu. 

BIK

Posao: Niste fokusirani, stalno vas prekidaju i ometaju koncentraciju. Nezvesni su rezultati.  Ljubav: Preko prijatelja saznajete o promeni u životu bivšeg partnera, pazite da se ne upletete.  Zdravlje: Bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao:  Nikako da dostignete „radnu temperaturu“, sve vam danas ide nekako traljavo. Ljubav: Šansa za novi susret, to bi mogao biti neko s kim se veoma dobro slažete.   Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK

Posao:  Prilika za lep dobitak, učinite sve da odgovorite na ovaj poziv. Ljubav: Moguća romansa povezana sa vašim hobijem. Zdravlje: Niste u kondiciji.

LAV

Posao: Deluje da ste preko glave u obavezama, moraćete da se oslonite na druge da završe započeto.  Ljubav:Nećete moći da pređete preko očiglednog nepoštovanja od strane partnera.  Zdravlje: Problemi sa sinusima.

DEVICA

Posao: Grabite punom snagom, obavljeni zadaci samo ostaju iza vas. Na finansijskom planu, nažalost, još nema novosti. Ljubav:  Nežnost i pažnja, to je ono što vam je danas neophodno, ne ustručavajte se da to kažete i partneru. Zdravlje:  Čuvajte se povreda.

VAGA

Posao: Odvojite više vremena da malo detaljnije istražite oblast u koju tek treba da se upustite.  Ljubav: Moguće trzavice s partnerom, verovatno zbog finansijskih pitanja. Zdravlje: Teško podnosite vrućinu.

ŠKORPIJA

Posao: Niste raspoloženi za novotarije, a upravo nešto tako vam se sprema. Naoružajte se strpljenjem i pažnjom.  Ljubav:  Uživate u ljubavi, opustite se, jer ste i zaslužili malo mira.  Zdravlje: Jaka nervoza.

STRELAC

Posao: Čini vam se da jedan rok sustiže drugi, pa ste i vi u nekom fanatičnom tempu. Morate malo i da napravite pauzu. Ljubav: Usamljeni pripadnici znaka mogu da očekuju neki lep kontakt, najverovatnije preko društvenih mreža. Zdravlje: Idite ranije na počinak.

JARAC

Posao:  Ne prija vam atmosfera na poslu, osećate se kao da ste isključeni iz glavnih tokova.Ljubav: Partner vas pomalo brine, ali nemate razloga za ozbiljnu zabrinutost.  Zdravlje: Ugroženo zdravlje zglobova.

VODOLIJA

Posao:  Želite da svima ugodite, ali to vam oduzima previše energije. Zato budite malo manje velikodušni. Ljubav: Imaćete konačno malo vremena koje možete da provodete sa najdražima.Zdravlje: Pazite se sunčanice.

RIBE

Posao: Nemojte ništa da forsirate, prosto prihvatite situaciju kako se bude prirodno razvijala.  Ljubav: Neko pokušava da u vama probudi grižu savesti, ne nasedajte na te trikove. Zdravlje: Jaka uznemirenost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име