ĐURIĆ, SPS: Borba protiv korupcije naš je prioritet

Datum:

Share post:

Kandidat Socijalističke partije Srpske za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić rekao je danas da je borba protiv korupcije osnovni zadatak ove partije budući da i strane kompanije na ove prostore žele da investiraju ali samo ako imaju sigurnost svog kapitala.

Đurić je istakao da je SPS izašla sa programom – „Razvoj domaćih prirodnih resursa i uvođenje stranih kompanija, uz eliminisanje korupcije i stvaranje sigurnosti uloženog kapitala od investitora“.

„Mi u ovu kampanju idemo čisto, programski, bez velikih finansijskih ulaganja i bez uticaja bilo koga sa strane“, rekao je Đurić.

On je rekao da ljudi u Republici Srpskoj treba da rade u domaćim fabrikama, a ne da idu odavde, ocijenivši da korupcija veoma utiče na odlazak stanovništva.

TESTNA REKLAMA

Nosilac liste SPS-a za poslanika u Skupštini Srpske Srđan Mijatović rekao je da je Republika Srpska bogata prirodnim resursima i preduzimljivim ljudima, ali je istakao i da je aferama učinjena šteta Srpskoj.

„SPS rješenje vidi u okviru Poreske uprave Srpske gdje ćemo osnovati sektor za utvrđivanje nelegalno stečene imovine. Smatramo da tu imovinu prvo treba ispitati kod političara“, rekao je Mijatović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...

Koncert Dušana Sekulića u Bijeljini – tražila se karta više

Koncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine izazvao je ogromno interesovanje....

Google sprema novu alatku za zaštitu privatnosti korisnika

Google uvodi novi način za uklanjanje rezultata pretrage koji sadrže lične podatke. Čak i oni koji najviše vode računa...