ĐURIĆ: SPREMNO DOČEKUJEMO POČETAK PRVENSTVA

Nakon turbulentne sezone u protekloj godini, napokon možemo reći da se u semberskom prvoligašu lakše diše. Uprava Radnika uložila je mnogo napora u stabilizaciju kluba, pripreme su počele na vrijeme, obezbijeđeni su adekvatni uslovi, a i igrački kadar je daleko kvalitetniji od prošlogodišnjeg. Poslednja utakmica protiv premijerligaša Sloge iz Doboja, Radnik je riješio u svoju korist (1:0), ali je rezultat najmanje bitan, u odnosu na ono što su igrači pokazali na terenu, požrtvovanost za svaku izgubljenu loptu, brze tranzicije, ohrabruju nas da ćemo ove takmičarske sezone gledati mnogo kvalitetniji Radnik, i ispunjene tribine gradskog stadiona u Bijeljini.

– Čestitke momcima na dobroj igri i pobjedi protiv ekipe Sloge, ipak su Dobojlije u višem rangu takmičenja ali su moji igrači tu utakmicu odigrali sjajno. Zadovoljan sam kako smo izgledali u većem dijelu utakmice i vjerujem da ćemo tako nastaviti i kroz prvenstvo – rekao je nakon utakmice sa Slogom trener Radnika Velibor Đurić.

Starateg Radnika je pohvalio atmosferu u klubu, te optimizam koji vlada u klubu pred početak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

– Doza optimizma itekako vlada u našim redovima, atmosfera među igračima je sjajna pa na takav način želimo otpočeti prvenstvenu trku u borbi za bodove. Pred nama je sedmica u kojoj ćemo trenirati u smanjenim intenzitetom, kako bi se igrači odmorili od napornih priprema i osvježili pred prvu utakmicu koja nas očekuje na Gradskom stadionu protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva – rekao je na kraju kormilar Radnika Velibor Đurić.

Radnik je tokom pripremnog perioda odigrao šest utakmica kroz koje su igrači tempirali formu: Savladana je Drina u Zvorniku 2:1, protiv Gradine utakmica je prekinuta zbog nevremena. U sklopu priprema na Jahorini, Bijeljinci su odigrali tri susreta, savladan je Famos iz Vojkovića 1:0, zatim Famos iz Hrasnice 2:1, a na kraju boravka na Srpskoj ljepotici, u Vogošći je savladan UNIS – 2:0. Na kraju kao “šlag na torti“ generalka protiv Sloge iz Doboja završena je pobjedom “Plavih“ od 1:0.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име