ĐURIĆ, FK “RADNIK“: “Zadovoljan sam pristupom igri svojih igrača”

Datum:

Share post:

Šef stručnog štaba bijeljinskog radnika Velibor Đurić je prokomentarisao pobjedu gdje je njegov tim u prvoj pripremnoj utakmici savladao Zvijezdu 09 3:1.

Trener Velibor Đurić izveo je kombinovani tim, a novajlije koje su na probi i koje su potpisale ugovor sa Bijeljincima, u potpunosti su opravdali očekivanja trenera i klupskog rukovodstva.

“Nakon desetak dana pripremnog ciklusa, odigrali smo dobro prvu utakmicu protiv odlične ekipe Zvijezde 09. Zadovoljan sam pristupom svojih igrača, kao i voljnim momentom cijele ekipe koja je pokazala jednu nama itekako potrebnu energiju u datom momentu” – rekao je zadovoljni Đurić.

Pored zadovoljstva sa činjenicom da su njegovi fudbaleri bili trijumfalni u prvom prijateljskom susretu, Đurić je dao svoje mišljenje i tome što su igrali u kombinovanom sastavu.

“Igrali smo u kombinovanom sastavu gdje smo sve igrače koje imamo na raspolaganju ubacili u igru kako bi ih razigrali, a jedino u timu nije bilo Nikole Lakića koji je lakše povrijeđen dok su ostali igrači zdravi i vjerujem da će tako biti i u narednim periodu” – zaključio je Đurić.

Bijeljince u subotu očekuje lakša provjera protiv juniorskog sastava Radnika, a zatim u srijedu, 1. februara od 14 i 30 časova, ’’Plavi’’ će ukrstiti koplja u Siminom Hanu sa Gradinom.

Dešavanja u Bijeljini
izvor: meridianbetsport.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...