ĐURIĆ, FK “RADNIK“ BIJELJINA: Izbjegli smo najgori scenario

Datum:

Share post:

Fudbaleri bijeljinskog Radnika ponovo su u trenažnom procesu. Na posljednjem treningu bilo je 16 fudbalera i situacija je mnogo bolja nego prošlih sedmica, kada je bilo upitno i funkcionisanje kluba.

U razgovoru za naš portal trener Velibor Đurić pokazuje da je konačno odahnuo jer je Radnik opstao i da stvari polako idu na bolje.

– Ima promjena. Najvažnije od svega je da smo krenuli sa radom i vjerujem da ćemo uspjeti da u narednim danima dovedemo i određena pojačanja i tako popunimo igrački kadar, rekao je za SportDC Velibor Đurić, pa nastavio: 

– Aco Vasić je ostao, Dragan Došlo je ostao, Nenad Rašević je opet tu, on je i pred početak priprema došao. Imamo jedno 4-5 igrača koji su još uvijek u razgovoru sa klubom, klub će ih predstaviti ove sedmice, pa da ne izlazim ja sa imenima sada. Na posljednjem treningu je bilo šesnaest igrača. Sigurno da će biti teško dovesti igrača, realno. Do prvenstva je ostalo 5-6 dana. Nama sigurno treba na više pozicija igrača, pa ćemo vidjeti. Najvažnije je da dovedemo neka kvalitetna rješenja, da ne dovodimo samo da to bude broj.

TESTNA REKLAMA

Vjeruje Đurić da će stvari sada ići samo na bolje i da je uprava kluba sa ozbiljnim namjerama.

– Hoće, nadam se. Već to u ovih nekoliko dana izgleda puno bolje i vjerujem da ne bi trebalo biti nekih problema. Ali, da ne izlećem ja toliko. Ne znam ni sam. Oni su došli, ozbiljni su, ambiciozni, i vjerujem da će biti stabilno što se tiče kluba. Problem je igrački kadar, kako da to sve riješimo. Imamo premalo vremena i za rad ozbiljan, za neke pripreme. To nam je sada fokus kako što prije da se spremimo. Ono što je najbitnije je da je klub stabilan, da smo izbjegli najgori scenario, a igrački kadar ćemo već nekako rješiti.

U sedmici pred početak prvenstva teško je naći neko kvalitetno pojačanje.

– Baziraćemo se na momke odavde iz Bijeljine, ali nećemo bježati ni od nekog kvalitetnog pojačanja sa strane, probaćemo da ga dovedemo. Uglavnom, fokus nam je na momcima iz Bijeljine. 

Odložena je utakmica prvog kola protiv Famosa, a predat je i zahtjev za drugo kolo protiv Slavije. 

– Nije još zvanično, ali načuo sam da će nam se izaći u susret i za drugo kolo, tako da bismo prvu utakmicu igrali sa Ljubićem. Iskreno se nadam da nas Famos i Slavija razumiju. Sigurno smo poremetili i njima planove i pripremu, ali jednostavno nas je muka natjerala na ovo. Viša sila. Iskreno se nadam da se više niti jedan klub neće naći u ovakvoj situaciji.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...