Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače i rukovodstvo Odbojkaškog kluba „Radnik“ koji su nedavno osvojili prvo mjesto u odbojkaškoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Titula je osvojena nakon serije od tri pobjede u finalu plej-ofa protiv HOK „Domaljevac“.

„Ovi momci su nas obradovali još jednim pobjedničkim peharom za Bijeljinu. Imamo mnogo talentovanih odbojkaša koji su godinama u vrhu sporta Republike Srpske i BiH što je logična posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u odbojkaškom klubu Radnik. Lokalna uprava ima moralnu i svaku drugu obavezu da im obezbijedi bolje uslove za treniranje, ali i odigravanje međunarodnih mečeva, gdje promovišu naš grad na najbolji mogući način“, istakao je predsjednik Đurđević uz čestitke na uspjehu odbojkaša „Radnika“.

Bijeljinske odbojkaše očekuje nastup u Ligi Šampiona, gdje planiraju konkurisati i za domaćinstvo, a u razgovoru sa predsjednikom Skupštine su istakli da očekuju da će institucije i grad nastaviti da ih podržavaju i da će podrška shodno ostvarenim rezultatima u narednom periodu biti još i veća. U sportskom smislu istakli su da se nadaju imati sreće u žrijebanju i za protivnike dobiti ekipe koje su geografski blizu i čiji način igre poznaju, kako bi imali manje troškove za putovanje i više šansi za plasman u naredno kolo Lige šampiona.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име