Svečana sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana 24. septembra 2023. godine.

– Tradicionalno, na Dan grada, 24. septembra, biće održana svečana sjednica Skupštine Grada na kojoj će biti dodijeljena priznanja ustanovama, preduzećima i građanima koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli napretku lokalne zajednice i izgradnji humanijeg društva u Gradu Bijeljina, izjavio je predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević.

– Ove godine svi građani su imali priliku da predlažu one zaslužne građane, subjekte i ustanove za koje smatraju da bi trebali dobiti jedno od gradskih priznanja. Javni poziv za dodjelu nagrada i priznanja je bio upućen više puta i produžavan takođe više puta. Do sada je pristiglo 40 prijedloga. S obzirom da je ovo prva godina, zadovoljan sam odzivom, ali mislim da može i mora da bude mnogo bolje, kaže predsjednik SG Bijeljina.

Đurđević je na kraju naglasio da prijedloge tek treba da razmotri komisija za nagrade i priznanja Skupštine Grada Bijeljina, te da ista ima pravo da doda prijedloge za koje smatra da su opravdani i da izvrši evaluaciju dosadašnjih.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име