Svetislav Pešić će promovisati svoju knjigu „Moja igra, moj put“ u Bijeljini u utorak, 22. Oktobra 2024.  godine, a ujedno će održati i besplatno stručno predavanje za trenere iz Republike Srpske.

-Proslavljeni srpski košarkaški trener i selektor Srbije Svetislav Pešić će gostovati u utorak, 22. oktobra, u Bijeljini. Organizator događaja su Košarkaški savez Republike Srpske i Udruženje košarkaških trenera Republike Srpske, najavio je predsjednik KS RS Aleksandar Đurđević.

Đurđević je takođe najavio da će tom prilikom, Svetislav Pešić promovisati svoju knjigu „Moja igra, moj put“, ali da će ujedno održati i besplatno stručno predavanje za trenere iz Republike Srpske.

ĐURĐEVIĆ: Proslavljeni srpski košarkaški trener i selektor, Svetislav Pešić u utorak u Bijeljini promoviše knjigu „MOJA IGRA, MOJ PUT“ (video)

Promocija knjige i stručno predavanje održaće se u Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“, 22. oktobra, u utorak, sa početkom u 18 časova.

-Ulaz je slobodan, ali s obzirom na to da je ogromno interesovanje za najavljeni događaj, molimo sve zainteresovane posjetioce da dođu ranije kako bi obezbijedili svoje mjesto, najavio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име