ĐURĐEVIĆ: NAROD JE STVORIO REPUBLIKU SRPSKU, JEDINSTVO NARODA ĆE JE I SAČUVATI

Datum:

Share post:

„Samoproglašenje lažne pobjede Jelene Trivić na predsjedničkim izborima u Republici Srpskoj bio je jasan znak da opozicija želi nemire u Republici Srpskoj, ocijenio je danas u Bijeljini predsjednik SRS „Dr Vojislav Šešelj“ Dragan Đurđević.

„Danima joj bezuspješno pomaže Centralna izborna komisija iz Sarajeva, koja očigledno, i pored nesporno utvrđenih rezultata izbora, ne želi da proglasi pobjedu Milorada Dodika“, naveo je Đurđević u izjavi medijima.

Stranka SRS „Dr Vojislav Šešelj“ , koja je članica i Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“ pozvala je narod u Republici Srpskoj da ne nasjeda na provokacije i manipulacije stranih plaćenika i da ni na koji način ne učestvuju u destabilizaciji Republike Srpske.

Od CIK je zatraženo da konačno objelodani rezultate predsjedničkih izbora, te da ne staje na stranu gubitnika na ovim izborima.

„Republici Srpskoj više nego ikada treba jedinstvo i spremnost za očuvanje stabilnosti i samostalnosti u ovim izuzetno teškim okolnostima i nasrtajima sa svih strana, narod je stvorio Republiku Srpsku, jedinstvo naroda će je i sačuvati“, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Teniski turnir „Sofrenić Tennis Masters“ od 26. do 28. aprila u Bijeljini (foto)

Teniski turnir "Sofrenić Tennis Masters" održaće se od 26. do 28. aprila u Bijeljini u Sportskom centru "Sofrenić"....

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 20,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

MURAL OD SRCA: Počast vojvodi Mandi u srpskoj prestonici (foto)

Porodica, saborci i članovi Udruženja “Mandini lavovi” iz Ugljevika posjetili su minulog vikenda u beogradskom naselju Petlovo brdo...

Obradović (SPS): Hitno postaviti usporivače na kritičnim dionicama u Banja Luci (foto)

Nakon još jedne saboraćajne nesreće koja se juče dogodila kod Rebrovačkog mosta, ispred Socijalističke partije Srpske reagovao je...