ĐURĐEVIĆ: Skupština grada će nastaviti da obavlja posao koji ima u okviru svojih nadležnosti, bez obzira na sve opstrukcije (video)

Datum:

Share post:

„Skupština grada će nastaviti da obavlja posao koji ima u okviru svojih nadležnosti, bez obzira na sve opstrukcije“, rekao je predsjednik Skupštine Grada bijeljina Aleksandar Đurđević.

23. sjednica Skupštine Grada Bijeljina 13. septembra – Gradonačelnik ponovo nije dostavio potrebne materijale (foto, video)

Kako kaže, neko bi, možda, želio da neko drugi sjedi u skupštinskim klupama, a „možda bi opet neko želio i nekog drugog za gradonačelnika“.

„Činjenično stanje je takvo da smo mi izabrani da budemo odbornici u Skupštini grada, a gradonačelnik da bude gradonačelnik. Smatram da moramo pronaći način za bar minimum saradnje za funkcionisanje grada jer građane koji su nas birali ne zanimaju naše političke podjele i razmirice“, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...