ĐURĐEVIĆ: Prijetnja Dodiku – prijetnja cijelom srpskom narodu

Datum:

Share post:

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević najoštrije je osudio poziv na ubistvo ili političku eliminaciju novoizabranog predsjednika Republike srpske Milorada Dodika, lidera najjače političke organizacije srpskog naroda zapadno od Drine, koju je izrekao novinar Senad Hadžifejzović.

„Prijetnja nije upućena samo Dodiku, nego cijelom srpskom narodu, jer je Dodik izabrani predstavnik koji vjerno artikuliše stavove svog naroda, zbog čega i pobjeđuje na svim izborima posljednjih 16 godina“, izjavio je Đurđević Srni.

Đurđević je rekao da eksponentima političkog Sarajeva i stranih interesa ne trebaju lideri poput Dodika, nego poslušnici koji će sprovoditi njihove politike.

„Nažalost, takve su našli među rukovodiocima opozicije, otuđene od naroda i svog članstva u kom ima mnoštvo dobrih, poštenih ljudi i patriota“, ocijenio je Đurđević, koji je član Glavnog odbora SNSD-a iz Bijeljine.

TESTNA REKLAMA

On smatra da je djelovanje opozicije usmjereno na sluđivanje srpskog naroda.

„Izražavam i ozbiljnu bojazan da je najnoviji cirkus u vezi sjednice Centralne izborne komisije BiH, ponašanje Jelene Trivić, prvaka SDS-a i PDP-a, /Nebojše/ Vukanovića ili gradonačelnika Bijeljine /LJubiše/ Petrovića, koji sada izigravaju žrtve, uz asistenciju njemačkog građanina Kristijana Šmita i Ambasade SAD u BiH, samo novi pokušaj sluđivanja srpskog naroda u BiH iza kojeg može slijediti novi pokušaj okretanja Srba na Srbe u Republici Srpskoj“, upozorio je Đurđević.

Prema njegovim riječima, površnost, neznanje, lakomislenost i dvoličnost ponašanja gradonačelnika Bijeljine, koji je kao ključni potez opozicije naveo kuknjavu Šmitu, neuspjelom kolonijalnom upravniku kojeg Republika Srpska ne priznaje, više ne zaslužuje nikakav komentar.

Đurđević ističe da je jedini garant opstanka srpskog naroda zapadno od Drine sloga i jedinstvo svih političkih faktora.

„Vrijeme je da članovi opozicionih partija preispitaju odgovornost svojih rukovodstava za katastrofalne politike i izborne rezultate, i pokušaju da iznjedre nove snage sposobne za unutarsrpski dijalog o najvažnijim nacionalnim pitanjima Srba zapadno od Drine“, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...