Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je da je danas potvrđena volja građana Republike Srpske, izrečena još 2. oktobra, da je predsjednik Republike Milorad Dodik, a da su svi bespotrebno bili taoci neodgovornog ponašanja opozicije i nepotrebnih odluka Centralne izborne komisije BiH.

„Idemo da radimo. Treba nam mir i stabilnost, moramo raditi na unapređenju ekonomije i u Semberiji i u Srpskoj. Bespotrebno smo gubili vrijeme samo zato što neki iz opozicije, koji nemaju ni programe ni politiku, nisu željeli da priznaju realnost“, istakao je Đurđević, koji je i član Glavnog odbora SNSD-a.

On je pozvao na okupljanje svih društvenih snaga u Bijeljini i Republici Srpskoj na rješavanju ozbiljnih izazova koji su pred svima.

Đurđević je izrazio žaljenje što pojedinci iz opozicije i dalje, kako kaže, pokušavaju i insistiraju na sijanju podjela među građanima.

„U želji da se, mimo volje naroda dočepaju vlasti, posegli su za prenošenjem kontrole izbornog procesa iz Republike Srpske u Sarajevo“, podsjetio je Đurđević.

Na današnjoj sjednici CIK-a rečeno je da je Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske, dok je Ćamil Duraković dobio najviše glasova za potpredsjednika Srpske iz reda bošnjačkog naroda, a Davor Pranjić za potpredsjednika iz reda hrvatskog naroda.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име