Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević potpisao je danas u petak 5. januara 2024. godine Odluku o budžetu grada za 2024. godine sa unesenim amandmanima i ista je je poslata Službenom glasniku grada Bijeljina na objavu.

„Odluka o budžetu grada Bijeljina za 2024. godinu, sa unesenim amandmanima, je danas dostavljena Skupštini grada od strane Odjeljenja za finansije“, rekao je predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević.

„Odmah je potpisana i dostavljena za objavu u Službenom glasniku grada Bijeljina, tako da sa sutrašnjim danom stupa na snagu, čime grad Bijeljina stiče sve preduslove za normalno funkcionisanje i izvršavanje svojih obaveza prema građanima u 2024. godini“, kaže Đurđević.

„Budžetski okvir je grada Bijeljina za 2024. godinu je 74.171.235,00 KM. Za izvršenje budžeta je nadležan Gradonačelnik, koji je izvršna vlast u gradu, dok Skupština grada nakon usvajanja budžeta ima samo kontrolnu funkciju i podnose joj se izvještaji o utrošku (izvršenju) tih sredstava“, zaključio je Aleksandar Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име