Đurđević odgovorio na prozivke Petrovića

Datum:

Share post:

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina je na svom FB profilu odgovorio Gradonačelniku Bijeljine a status prenosimo u cijelosti:

Moram priznati da mi je bilo zanimljivo ovo čitati, čak sam se slatko nasmijao.

Pokušaću da odgovorim kratko:

– „Suggested for you“ nije sponzorisana objava, nego predložena objava najčešće neke stranice čiji ste ,,fan“, a još je niste zapratili.

,,Sponsored“ bi bila sponzorisana objava. Toliko biste trebali znati.

– ,,I šta ćemo sad?!“ je retoričko pitanje, to je valjda svima jasno. A odnosi se na vašu galamu o izbornoj krađi, a kada su se otvorile pojedine vreće, pokazalo se sasvim suprotno. Takođe, iako ste ,,vrsan pravnik“, nisam primjetio da koristite pravne i institucionalne metode, nego pozivate na ulicu i rušenje (5. oktobar) iako rezultati izbora još nisu ni potvrđeni. Podnijeli ste kao stranka i zahtjev za ponovno brojanje glasova, iako je to po zakonu moguće uraditi tek nakon potvrđivanja rezultata izbora. Toliko o tome.

– Podsjetiću vas i to da je lista koju ste nosili izgubila ogromnom razlikom, kao i da je vaš predsjednik stranke u našem gradu, takođe izgubio velikom razlikom. I to dosta govori. Tako da razumijem i vašu nervozu.

– Činjenica je da krivične prijave podnosite samo protiv političkih neistomišljenika, a da su kadrovi SDS – PDP zaštićeni od toga. Ne mogu čitati nešto što nikad nisam vidio, osim slušao o tome na vanrednim konferencijama za medije u GrU.

– Kada pominjete transfer blama, vjerujte da i ja imam to isto, kada vidim da gradonačelnik našeg grada doživljava šizofrena cijepanja pred kamerama (evo i ja malo iz vaše struke).

– Drugara hvala Bogu imam, i to dosta. A da li su oni sposobni za nešto, i ja zajedno sa njima, sigurno nećete vi suditi o tome.

– Jedina profesionalna vojska botova za koju ja znam je ona zaposlena ,,na određeno“ u gradskoj upravi, sa po više lažnih profila i plaćena ,,narodnim parama“.

P.S. Evo i ja vas malo da reklamiram.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vlada Srpske dala zeleno svjetlo za uvođenje sistema „Amber Alert“

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Informaciju o uspostavljanju Sistema hitnog obavještavanja javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica...

MINISTAR NEŠIĆ se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom (foto)

Danas sam se sastao sa sekretarom Savjeta bezbjednosti Rusije Nikolajem Petruševom. Razgovarali smo o bezbjednosnim izazovima sa kojima se...

Predstavnici Privredne komore RS i PPK Bijeljina posjetili firmu „Rakić Komerc“ iz Batkovića

"Rakić Komerc" iz sela Batković kod Bijeljine bavi se proizvodnjom i prodajom konzumnih jaja, stočne hrane i proizvodnjom...

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...