ĐURĐEVIĆ: NEUSPJELI MARKETING I BRUKA TRIVIĆEVE U CRNJELOVU

Datum:

Share post:

Posjeta Jelene Trivić, kandidata za predsjednika Republike Srpske poljoprivrednim proizvođačima u Crnjelovu primjer je neuspjele marketinške kampanje i neutemeljene kritike. Da se samo osvrnula oko sebe vidjela bi sisteme navodnjavanja vrijednosti 14 miliona maraka koje je baš u Crnjelovu uradila vlast koju neosnovano napada, izjavio je danas u Bijeljini član Izvršnog komiteta SNSD i član Glavnog odbora SNSD Aleksandar Đurđević.

 „Razlika između predsjednika Dodika i Trivićeve je što se Milorad Dodik bavi suštinom problema umjesto marketingom. O tome svjedoči i broj dolazaka u Semberiju i neposredni razgovori  sa proizvođačima u vezi pravednije dodjele koncesija, otkupne cijene pšenice, kreiranja podsticaja za narednu godinu, ulaganja u sisteme za navodnjavanje, poljoprivrednu mehanizaciju i infrastrukturu,“ istakao je Đurđević.

Trivićevoj bi se možda, kao neobaviještenoj, moglo i oprostiti davanje neutemeljenih izjava, ali je pitanje zbog čega joj „domaći opozicioni kadrovi“ iz Bijeljine nisu dali savjet da se ne bruka paušalnim izjavama, naveo je Đurđević u saopštenju.

 „Prva Vlada Republike Srpske na čijem čelu je bio Milorad Dodik izgradila je kanal Drina – Glogovac – Dašnica spajajući Drinu i Savu i na toj osnovi je instaliran moderan sistem za navodnjavanje vrijedan 14 miliona maraka. Skupština grada, predvođena SNSD-om, u ovoj godini je amandmanima uvećala gradski agrarni budžet sa  1,1 na 1,7 miliona. Ni jednu od ovih aktivnosti nisu pokrenuli ni gradonačelnik ni Trivićkin PDP, nego su u nekim slučajevima glasali  protiv“ pojasnio je Đurđević.

TESTNA REKLAMA

On je kritikovao i nosioca liste SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest i aktuelnog gradonačelnika Ljubišu Petrovića što, kao Trivićkin pratilac u Crnjelovu, poljoprivrednicima nije objasnio da se isključivo zbog njegove aljkavosti  i nepoznavanja propisa da Gradska uprava proglašava sušu, kasni sa procjenama štete u Semberiji i pomoći poljoprivrednicima.

 „Uzimajući u obzir ovakav odnos prema poslu nije ni čudo što gradonačelnik i njegov SDS u njegovoj mjesnoj zajednici, baš u Crnjelovu, na izborima za mjesne zajednice nisu osvojili ni jedno mjesto ili što je stranka uvažene gospođe Trivić ostvarila isti rezultat u njenoj mjesnoj zajednici“ naglasio je Đurđević.

U obrazloženju saopštenja za medije Đurđević je podsjetio da su Jelena Trivić i nosioci lista SDS i PDP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Ljubiša Petrović i Slaviša Marković juče u Crnjelovu izrekli, kako je naveo, niz neistina i neosnovanih kritika kada je oblast poljoprivrede u pitanju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO Saša Petrović ČAKI – glumačka legenda filma “Hajde da se volimo” (video)

Legendarni glumac Saša Petrović Čaki preminuo je danas u Sarajevu. Ovu tužnu informaciju potvrdio je režiser Srđan Vuletić...

Operisan Ministar odbrane BIH

Zukan Helez nedavno imenovani Ministar odbrane Bosne i Hercegovine operisan je u Sarajevu. Prema našim saznanjima nakon povrede noge, imao...

Partizan srušio Zvezdu, dramatična završnica

Košarkaši Partizana bili su bolji od Crvene zvezde 79:78 u 21. kolu Evrolige. Ekipa Željka Obradovića revanširala se vječitom...

Počela prodaja ulaznica za ŠESTO DRUŽENJE TUZLAKA (foto)

Od danas (petak, 27. januar 2023.) počela je prodaja ulaznica za šesto po redu, tradicionalno veliko druženje Tuzlaka Cijena...