ĐURĐEVIĆ: NEUSPJELI MARKETING I BRUKA TRIVIĆEVE U CRNJELOVU

Datum:

Share post:

Posjeta Jelene Trivić, kandidata za predsjednika Republike Srpske poljoprivrednim proizvođačima u Crnjelovu primjer je neuspjele marketinške kampanje i neutemeljene kritike. Da se samo osvrnula oko sebe vidjela bi sisteme navodnjavanja vrijednosti 14 miliona maraka koje je baš u Crnjelovu uradila vlast koju neosnovano napada, izjavio je danas u Bijeljini član Izvršnog komiteta SNSD i član Glavnog odbora SNSD Aleksandar Đurđević.

 „Razlika između predsjednika Dodika i Trivićeve je što se Milorad Dodik bavi suštinom problema umjesto marketingom. O tome svjedoči i broj dolazaka u Semberiju i neposredni razgovori  sa proizvođačima u vezi pravednije dodjele koncesija, otkupne cijene pšenice, kreiranja podsticaja za narednu godinu, ulaganja u sisteme za navodnjavanje, poljoprivrednu mehanizaciju i infrastrukturu,“ istakao je Đurđević.

Trivićevoj bi se možda, kao neobaviještenoj, moglo i oprostiti davanje neutemeljenih izjava, ali je pitanje zbog čega joj „domaći opozicioni kadrovi“ iz Bijeljine nisu dali savjet da se ne bruka paušalnim izjavama, naveo je Đurđević u saopštenju.

 „Prva Vlada Republike Srpske na čijem čelu je bio Milorad Dodik izgradila je kanal Drina – Glogovac – Dašnica spajajući Drinu i Savu i na toj osnovi je instaliran moderan sistem za navodnjavanje vrijedan 14 miliona maraka. Skupština grada, predvođena SNSD-om, u ovoj godini je amandmanima uvećala gradski agrarni budžet sa  1,1 na 1,7 miliona. Ni jednu od ovih aktivnosti nisu pokrenuli ni gradonačelnik ni Trivićkin PDP, nego su u nekim slučajevima glasali  protiv“ pojasnio je Đurđević.

On je kritikovao i nosioca liste SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest i aktuelnog gradonačelnika Ljubišu Petrovića što, kao Trivićkin pratilac u Crnjelovu, poljoprivrednicima nije objasnio da se isključivo zbog njegove aljkavosti  i nepoznavanja propisa da Gradska uprava proglašava sušu, kasni sa procjenama štete u Semberiji i pomoći poljoprivrednicima.

 „Uzimajući u obzir ovakav odnos prema poslu nije ni čudo što gradonačelnik i njegov SDS u njegovoj mjesnoj zajednici, baš u Crnjelovu, na izborima za mjesne zajednice nisu osvojili ni jedno mjesto ili što je stranka uvažene gospođe Trivić ostvarila isti rezultat u njenoj mjesnoj zajednici“ naglasio je Đurđević.

U obrazloženju saopštenja za medije Đurđević je podsjetio da su Jelena Trivić i nosioci lista SDS i PDP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Ljubiša Petrović i Slaviša Marković juče u Crnjelovu izrekli, kako je naveo, niz neistina i neosnovanih kritika kada je oblast poljoprivrede u pitanju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...