ĐURĐEVIĆ: NEUSPJELI MARKETING I BRUKA TRIVIĆEVE U CRNJELOVU

Datum:

Share post:

Posjeta Jelene Trivić, kandidata za predsjednika Republike Srpske poljoprivrednim proizvođačima u Crnjelovu primjer je neuspjele marketinške kampanje i neutemeljene kritike. Da se samo osvrnula oko sebe vidjela bi sisteme navodnjavanja vrijednosti 14 miliona maraka koje je baš u Crnjelovu uradila vlast koju neosnovano napada, izjavio je danas u Bijeljini član Izvršnog komiteta SNSD i član Glavnog odbora SNSD Aleksandar Đurđević.

 „Razlika između predsjednika Dodika i Trivićeve je što se Milorad Dodik bavi suštinom problema umjesto marketingom. O tome svjedoči i broj dolazaka u Semberiju i neposredni razgovori  sa proizvođačima u vezi pravednije dodjele koncesija, otkupne cijene pšenice, kreiranja podsticaja za narednu godinu, ulaganja u sisteme za navodnjavanje, poljoprivrednu mehanizaciju i infrastrukturu,“ istakao je Đurđević.

Trivićevoj bi se možda, kao neobaviještenoj, moglo i oprostiti davanje neutemeljenih izjava, ali je pitanje zbog čega joj „domaći opozicioni kadrovi“ iz Bijeljine nisu dali savjet da se ne bruka paušalnim izjavama, naveo je Đurđević u saopštenju.

 „Prva Vlada Republike Srpske na čijem čelu je bio Milorad Dodik izgradila je kanal Drina – Glogovac – Dašnica spajajući Drinu i Savu i na toj osnovi je instaliran moderan sistem za navodnjavanje vrijedan 14 miliona maraka. Skupština grada, predvođena SNSD-om, u ovoj godini je amandmanima uvećala gradski agrarni budžet sa  1,1 na 1,7 miliona. Ni jednu od ovih aktivnosti nisu pokrenuli ni gradonačelnik ni Trivićkin PDP, nego su u nekim slučajevima glasali  protiv“ pojasnio je Đurđević.

TESTNA REKLAMA

On je kritikovao i nosioca liste SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest i aktuelnog gradonačelnika Ljubišu Petrovića što, kao Trivićkin pratilac u Crnjelovu, poljoprivrednicima nije objasnio da se isključivo zbog njegove aljkavosti  i nepoznavanja propisa da Gradska uprava proglašava sušu, kasni sa procjenama štete u Semberiji i pomoći poljoprivrednicima.

 „Uzimajući u obzir ovakav odnos prema poslu nije ni čudo što gradonačelnik i njegov SDS u njegovoj mjesnoj zajednici, baš u Crnjelovu, na izborima za mjesne zajednice nisu osvojili ni jedno mjesto ili što je stranka uvažene gospođe Trivić ostvarila isti rezultat u njenoj mjesnoj zajednici“ naglasio je Đurđević.

U obrazloženju saopštenja za medije Đurđević je podsjetio da su Jelena Trivić i nosioci lista SDS i PDP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Ljubiša Petrović i Slaviša Marković juče u Crnjelovu izrekli, kako je naveo, niz neistina i neosnovanih kritika kada je oblast poljoprivrede u pitanju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...

SNSD BIJELJINA: „Volimo Srpsku i glasamo za Srpsku svim srcem!“ (foto)

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina još jednom poziva građane da, svjesni istorijskog trenutka,...

Centralna tribina socijalista u prepunoj sali bijeljinskog bioskopa (foto, video)

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je Socijalistička partija svu aktivnost usmjerila na...

Srpska treba da prati nacionalnu politiku Srbije

- Srpski nacionalni interes za 21. vijek je mir, poručila je narodni poslanik Jelena Trivić za RTS i...