Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević ocijenio je da je neophodna saradnja lokalne vlasti sa republičkom, koja je u prethodnom periodu u najvećoj mjeri izostala, zbog čega posljedice trpe građani Bijeljine.

Dodik u Bijeljini sa direktorima javnih ustanova i preduzeća o velikim i značajnim projektima (foto, video)

„Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i rukovodstvo Srpske iskazali su veliku zainteresovanost da Bijeljinu stave u rang prioriteta i da zajedno pravimo projekte kao što su auto-put, obilaznice, da konačno završimo Drinski nasip koji je veoma važan za stanovništvo i privredu“, naveo je Đurđević na „Fejsbuku“.

DODIK: Veoma smo zainteresovani za Bijeljinu i da radimo projekte (foto, video)

On je podsjetio da je više od 70 rukovodilaca javnih ustanova i preduzeća iz Bijeljine sinoć razgovaralo sa rukovodstvom Republike Srpske o aktuelnoj situaciji u Bijeljini, infrastrukturnim projektima, kao i projektima iz oblasti kulture, sporta i svemu što je neoophodno da se uradi u ovom gradu.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je nakon sinoćnjeg sastanka da je republička vlast veoma zainteresovana za Bijeljinu, da nema animozitet prema projektima na ovom području, ali da one koji neće da rade ne može da natjera.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име