Đorđe Kupusović, profesionalni biciklista, član tima CCN Ferei Metalac Kraljevo, danas u 8.00 časova uputio se biciklom pod manastir Ostrog.

Kupusović je za portal Dešavanja u Bijeljini istakao da je vožnja zapravo molitva za zdravlje svih nas. Odlučio se da krene na današnji dan, uoči velikog hrišćanskog praznika Pokrova Presvete Bogorodice, kako bi na praznik stigao pod manastir Ostrog.

„Danas sam ovdje ispred hrama Rođenja Presvete Bogorodice u Bijeljini Saborne crkve i idem u vožnju pod manastir Ostrog. Posle moje takmičarske sezone odlučio sam se na ovu humanitarnu vožnju, odnosno, vožnju za zdravlje svih nas, uz blagoslov sveštenstva Saborne crkve, pre svega prote Dragana. Odlučio sam da to bude danas, uoči praznika Pokrova presvete Bogorodice i očekujem da sutra, na veliki hrišćanski praznik, stignem pod manastir Ostrog“, kaže Kupusović.

Prvu pauzu će napraviti danas u Sokolcu, a jedna prepreka na današnjoj ruti, kako kaže, može biti uspon od 30 kilometara, od Milića do Han Pogleda.

Uz Božiju pomoć, Kupusović se nada da će sutra ujutro biti pod manastirom Ostrog.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име