Centralna tribina socijalista u prepunoj sali bijeljinskog bioskopa (foto, video)

Datum:

Share post:

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je Socijalistička partija svu aktivnost usmjerila na dalji ekonomski razvoj Srpske, što razvija i osjećaj sigurnosti svih njenih građana, da Srpska slobodno bira svoju politiku i put u budućnost, bez nametanja bilo koga sa strane.

Da bi sve to postigli, naveo je Đokić, posebno za područje Semberije, neophodan je ubrzan razvoj infrastrukture koja nedostaje, a koji će biti postignut izgradnjom auto-puta koji će povezati Banjaluku, preko Posavine i Bijeljine prema Srbiji.

„Odgovorno smo se odnosili u svakom pogledu prema svojim dužnostima i tako će socijalisti raditi i dalje. Za nas je ekonomski razvoj preduslov za stabilnost Republike Srpske, a jaka Srpska može da kvalitetno rješava socijalne potrebe stanovništva“, naveo je Đokić.

TESTNA REKLAMA

Večerašnjoj završnoj tribini bijeljinskih socijalista, veliku podršku su dali i delegacije iz Socijalističke partije Srbije, predvođene potpredsjednikom SPS-a, gospodinom Đorđem Milićevićem i potpredsjednicom Narodne skupštine Republike Srbije, gospođom Snežanom Paunović.

Potpredsjednik Socijalističke partije Srbije, Đorđe Milićević iskazao je svoje zadovoljstvo u posjeti Bijeljini. „Volim da dođem u Semberiju, ona odiše posebnom atmosferom, pozitivnim ljudima i dobrim domaćinima. Drago mi je da imam priliku da budem ovdje večeras prisutan i da pokažemo naše jedinstvo između bratskih partija socijalista Srbije i Republike Srpske. Srbija će uvijek biti uz svoj narod u Republici Srpskoj, poštujući cjelovitost BiH“, poručio je Milićević.

Potpredsjednik Socijalističke partije Srbije, Đorđe Milićević izrazio je veliko zadovoljstvo večerašnjom tribinom u Bijeljini, i naglasio da se Socijalistička partija s obje strane Drine uvijek zalagala za sistem jednakih šansi za sve.

Kandidat Socijalističke partije za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Dalibor Stević ocijenio je dosadašnju kampanju kao vrlo uspješnu i rekao da socijalisti imaju veliku posjećenost stranačkih skupova i podršku naroda.

„LJudi prepoznaju dosljednost naših kadrova i cijene sve što smo do sada radili“, istakao je Stević i najavio nastavak izgradnje ekonomije, kao preduslov za jačanje društva.

Potpredsjednik Socijalističke partije i predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina Nedeljko Jović pozvao je sve ljude koji prepoznaju dobar rad socijalista da daju podršku njihovim kandidatima za ljepšu, sigurniju i BOLJU Republiku Srpsku.

„Večeras stavljamo pečat na istorijski rezultat socijalista u čitavoj Republici Srpskoj. Mi smo brend koji zajedno sa Republikom traje 30 godina!“, rekao je Jović.

Na Centralnoj tribini Socijalističke partije u Bijeljini u prepunoj sali Gradskog bioskopa predstavljeni su kandidati na listi za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici šest i kandidati na listi za Predstavnički dom parlamenta BiH u Izbornoj jedinici dva.

Uvjereni u dosadašnje djelovanje i političko iskustvo Milorada Dodika i Željke Cvijanović, socijalisti će na predstojećim izborima pružiti aposolutnu podršku njima kao zajedničkim kandidatima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...