Djevojčica koja nema ni 15 godina PRODATA ZA HILJADU MARAKA

Datum:

Share post:

Mehmed Bosak i Alija Aljić sumnjiče se da su dogovorili prodaju maloljetnice kako bi stupila u vanbračnu zajednicu s Ismetom Bosakom za 1.000 KM.

Ismet Bosak ju je nakon kupoprodaje odveo u Visoko, gdje je počinio obljubu maloljetne djevojčice iako je znao da se radi o osobi mlađoj od 15 godina. Ismet je, navodno, Mehedov sin, svi su iz Doboja, a riječ je o Romima. Djevojčica je u januaru predata Centru za socijalni rad.

Podsjećanja radi, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske podnijeli su Republičkom javnom tužilaštvu izvještaj o otkrivanju krivičnog djela trgovina djecom i krivičnog djela obljuba djeteta mlađeg od 15 godina, rekla je načelnica Odjeljenje za odnose s javnošću MUP RS Mirna Miljanović.

Izvještaji su podneseni protiv osoba čiji su inicijali M. B, A. A. i I. B.

TESTNA REKLAMA

M. B. i A. A. se sumnjiče da su u periodu od 21. decembra 2018. do 12. januara ove godine na području Doboja počinilo krivično djelo trgovina djecom, dok se I. B. sumnjiči da je 10. januara na području Visokog počinio krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Osumnjičeni su M. B. i A. A. u periodu od 21. decembra 2018. do 12. januara ove godine dogovorili prodaju maloljetnice muškarcu inicijala I. B. koji ju je iskoristio. Riječ je o djevojčici koja nema ni 15 godina.

Izvor: rtrs.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Kako da vratite stari izgled Gmaila

Google mijenja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmjenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim...

AGRO SAVJET: Uzgajivači upozoravaju na greške koje pravimo – Jasni signali da je biljka pred uginućem

Većina nas griješi prilikom zalivanja i njegovanja sobnog cvijeća, a princip je zapravo veoma jednostavan. Stručnjaci smatraju da...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i dva dječaka. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...