Dječaku iz Bijeljine potrebno još 3.000 KM za potpuni oporavak

Datum:

Share post:

Dječaku Ivan Marjanoviću (13) iz Bijeljine tretmani iz klinike u Novom Sadu su pomogli da progleda, a da bi vidio 100 odsto, ostala su mu još tri tretmana, tvrdi njegova porodice.

S obzirom na to da je ova porodica u teškoj materijalnoj situaciji, Ivanu je ponovo potreban pomoć dobrih ljudi, jer su, kako tvrde, ljekari prognozirali da bi sve konačno moglo da bude gotovo za još tri tretmana.

– Za svaki njegov odlazak u Novi Sad potrebno je izdvojiti oko 800 KM za terapiju, dodatnih 150 KM za injekcije, ali tu su i problemi sa smeštajem. Molim dobre ljude da nam pomognu, jer bi Ivan nakon duge borbe mogao potpuno da progleda – rekla je Ivanova majka Ružica.

Ona dodaje da u porodici niko nije zaposlen i da žive kao podstanari, što im dodatno otežava borbu sa Ivanovim problemima.

TESTNA REKLAMA

 

Ako se uračunaju cijene tretmana koji bi ukupno koštali 2.400 KM, dodatne tri injekcije koje koštaju 450 KM, porodici je potrebno oko 3.000 KM da pokrije troškove liječenja.

Podsjećano, dječak Ivan Marjanović iz Bijeljine od rođenja ima problema sa vidom, a ljekari su konačno našli način da ga potpuno izliječe, za šta porodica trenutno nema novca.

Nakon mnogo godina borbe da Ivan progleda, porodici Marjanović su nadu vratili ruski ljekari, koji su Ivana pregledali u jednoj klinici u Novom Sadu, gdje mu je postavljena dijagnoza – hipermetropija (dalekovidnost) srednjeg stepena.

Žele da sve završi
S obzirom da je nakon posljednjeg pisanja našeg poratala Ivanu sakupljen novac koji mu je obezbijedio nekoliko terapija za koje se mislilo da su poslednje, majka se nada da će im neko pomoći i ovaj put. Iako su se stvari iskomplikovale, pa Ivanim ima dodatne tretmana, majka se nada sada neće zakomplikovati i da će ove tri terapjije zaista biti posljednji korak ka njegovom potpunom oporavku.

Pomoć
Svi koji žele da pomognu da Ivan progleda mogu novac uplatiti u
“Sberbank” na žiro-račun 567-345-59000161-78.
Oni koji žele da kontaktiraju majku mogo to da urade na
broj telefona 066/761-068.

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SUTRA PRES U SNSD: Aktuelni trenutak poljoprivrede u Semberiji

Sutra, 20.08.2022. godine (SUBOTA), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama GrO SNSD Bijeljina (Filipa Višnjića broj 1),...

Srbija donirala prvih 10 miliona za autoput Bijeljina-Rača

Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciju Srbije od 10 miliona evra namijenjenu za finansiranje radova na izgradnji autoputa...

DODIK KUM SLAVE Hram u Pofalićima obilježio praznik Preobraženje Gospodnje

Svetom liturgijom, lomljenjem slavskog kolača i litijom, Hram Preobraženja Gospodnjeg u sarajevskom naselju Pofalići obilježio je danas krsnu...

ŠMIT: „Ako sam bio isuviše glasan, obećavam, ubuduće ću biti tiši“

"Ako sam bio isuviše glasan, obećavam, ubuduće ću biti tiši" Šmit u intervjuu otkrio zašto je burno reagovao...