Đajić pozvao Stanivukovića da podnese ostavku

Datum:

Share post:

Đajić pozvao Stanivukovića da podnese ostavku: “Ako je u interesu spašavanja Banjaluke, možda se i ja kandidujem”

Nakon što je Draško Stanivuković prije nekoliko dana najavio prijevremene izbore, koji se ne mogu održati ukoliko on ne podnese ostavku, danas je reagovao i predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić.

Vlado Đajić kaže da prema informacijama koje imaju od PDP, da je to jedna velika obmana, a i laž.

-Vidjećemo sljedeće sedmice kako će se grčevito i svim sredstvima boriti da ostane na tom mjestu okrivljujući sve i svakoga, a ne samo sebe koji je najveći krivac za ovo stanje u kojem se danas Banjaluka nalazi. Mi ga pozivamo da jednom bude iskren i dosljedan i da podnese ostavku. U Banjaluci postoji najmanje 30.000 ljudi koji su sposobniji, obrazovaniji, pa i pametniji od njega koji bi bolje vodili grad. Već sada se spekuliše sa nekim imenima kao što su doktor Goran Talić, Mladen Ilić, Saša Trivić, imamo najave i Jelene Trivić i Milana Radovića koji su i profesori za njega. Na kraju krajeva, i protiv svoje volje i želje, ako bude u interesu u spašavanju Banjaluke, možda se i ja kandidujem za to mjesto, jer je ovo postalo nepodnošljivo – istakao je Đajić, prenosi Srpskainfo.

Na pitanje zašto SNSD Banjaluka ne pokrene prijevremene izbore, kao što je to slučaj u Bijeljini, Đajić odgovara da će možda to i oni uraditi u Banjaluci.

Đajić ističe da će i ove godine usvojiti i budžet za sljedeću i rebalans za ovu.

-Ali nećemo sigurno usvojiti one tačke koje on (Draško Stanivuković) i djeca oko njega traže gdje bi mogli da rade mutne radnje, poslove i uzmu procenat. Usvojićemo ono što je u interesu Banjaluke. Grad pliva u parama evo već dvije godine, a u najgorem je stanju – istakao je Đajić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Film Marijane Nikolić, učenice Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine osvojio prvu nagradu na BH Festivalu jednominutnog filma za mlade (video)

Udruženje za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom "Menssana" iz Sarajeva nagradilo je Marijanu Nikolić, učenicu Tehničke...

Bijeljina bira najljepše dvorište, prostor ispred ZEV i javni prostor u mjesnim zajednicama

U okviru akcije „April - mjesec čistoće“, Grad Bijeljina će i ove godine birati najljepše dvorište, a tom...

Emodžiji i GIF-ovi su prošlost, WhatsApp sprema novu funkciju

Meta donosi funkciju AI stvaranja slika u realnom vremenu za WhatsApp. Ova opcija omogućava korisnicima da prave slike bazirane...

AGRO SAVJET: Kako se osloboditi puževa u bašti

Ako već nisu, puževi će uskoro otkriti vašu baštu i izabrati je za svoju trpezariju. Postoje načini da...