Đajić na koncertu Breskvice vrijeđao Stanivukovića i Komunalnu policiju (video)

Datum:

Share post:

– U pet sati je bilo 2.000 mladih koji su maloljetni – pohvalio se Vlado Đajić na koncertu Breskvice.

Direktor UKC i predsjednik GrO SNSD Banjaluka, Vlado Đajić zajedno sa direktorom Daun sindrom centra Banjaluka, Zoranom Jelićem sinoć je bio na koncetu Breskvice.

Tom prilikom Đajić i Jelić održali u najmanju ruku bizaran govor, koji možete pogledati u okviru teksta.

– U pet sati je bilo 2.000 mladih koji su maloljetni – pohvalio se Đajić.

Zatim je počeo vrijeđati gradonačelnika Banjaluke i psovati:

– Sramota me što imamo takvog gradonačelnika, 10 komunalnih policajaca stoji ispred , hoće da vas istjeraju napolje. Ali mi to nećemo dozvoliti. Mi smo jači od tih idiota, koji ne znaju šta je Banjaluka – rekao je Đajić.

Naveo je kako je ovdje (u stranačkim prostojima, koje to nisu) bilo puno koncerata i druženja.

Prije Đajića prisutnima se obratio i Zoran Jelić koji je nazvao ovaj događaj, ni manje ni više, nego “istorijskim”.

Zatim je dodao aludirajući vjerovatno na gradonačelnika Banjaluke: “A taj čovjek umijesto da dođe ovdje i čestita na ovom događaju i slici koja će obići svijet, on je pozvao komunalne policajce da vas izbace, to nećemo dozvoliti…”

Podsjetimo, kako je BLink ranije pisao organizacija koncerta u stranačkim prostorijama SNSD-a naišla je na brojne osude u javnosti.

Pažnju je privukla i činjenica da brojne pjesme Berskvice imaju eksplicitne teksove poput ovog stiha: “Ja sam tvoja lutka, ali ona se*si, sa mnom bi do jutra pa šta se desi…”

Na najavu spornog koncerta reagovala je i  predsjednica Servis centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice” Željka Perišić Ninković, uz poruku da se djeci sa daun sindromom posveti pažnja kroz sistemska rješenja, te da oni sami mogu da idu na koncerte koje žele bez posebne organizacije.

Oglasila se i odbornica PDP, Dijana Ješić koja je poručila da naše dno nema kraj, a sam koncert osudila je čak i kćerka lidera SNSD, Gorica Dodik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com/blink

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...