Direktor bijeljinske Bolnice „Sveti Vračevi“ prof. dr Zlatko Maksimović, danas je u Beogradu prisustvovao svečanoj akademiji povodom 45. godišnjice postojanja i rada Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“.

Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ svojim profesionalnim radom i ulaganjem u znanje i opremu postigao je vodeći položaj u oblasti kardiologije i kardiohirurgije u ovom dijelu Evrope.

„Želim da uputim najiskrenije čestitke svom kolegi i prijatelju, prof. dr Milovanu Bojiću, na izvanrednom vođenju Instituta, kao i cijelom timu i svim zaposlenima u ovoj izuzetnoj ustanovi. Njihov predani rad i posvećenost doprinijeli su da Institut „Dedinje“ postane ono što je danas. S ponosom ističem da bijeljinska bolnica ima dugogodišnju uspješnu saradnju sa ovom respektabilnom ustanovom uz čiju stručnu pomoć smo i mi u Bijeljini podigli našu kardiologiju na viši nivo“, rekao je Maksimović.

Institut „Dedinje“ se ističe kao primjer izvrsnosti u liječenju kardiovaskularnih bolesti i ponosno je obilježio 45 godina postojanja i rada u prisustvu velikog broja zvanica iz Srbije, regiona i inostranstva.

Svečanoj akademiji danas je prisustvovao je predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, patrijarh Porfirije, član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i brojne istaknute ličnosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име