''Dijete su preko stomaka SVEZALI ZA KREVET'': Roditelj svjedoči o užasu u Pazariću

Datum:

Share post:

Nurfet Kišmetović, jedan od roditelja čije je dijete štićenik Zavoda u Pazariću rekao je da nema dobro iskustvo jer nije osjetio nikakav napredak kod svog djeteta.

Kako je rekao dijete posjećuje skoro svaki vikend već dvije godine u ovom zavodu.

– Ja sam i ranije upozoravao, bio sam jedan od aktivnijih roditelja koliko mi je dozvoljeno. Ja kao roditelj nemam dobro iskustvo jer nisam osjetio nikakav napredak kod svog djeteta. I ranije sam upozoravao da se gore dešavaju neke stvari koje meni kao roditelju nisu jasne, rekao je Kišmetović.

– Dijete u Pazarić sam smjestio računajući da će dobiti neku socijalizaciju i ići samostalno kroz život, ali nakon dvije godine vidim da nema pomaka. Da li neko radi s tim djetetom, ja to nisam osjetio – dodao je Kišmetović.

Potom je ispričao iskustvo s kojim se suočio prije više od godinu dana.

TESTNA REKLAMA

– 2018. sam se zatekao tu i vidio jedan prizor. Tada sam vidio svoje dijete koje je bilo svezano preko stomaka za krevet. Odgajatelji su mi rekli da je to preventiva, da oni mogu biti agresivni i da to moraju. Meni je postalo čudno jer nije nikada iskazivao agresivnost u porodičnim situacijama – zaključio je ovaj roditelj.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: klix.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...