Dežurnim službama u Bijeljini Vaskršnji darovi Episkopa Fotija (foto)

Datum:

Share post:

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja Spasojević i Lazar Ilić, te đakoni Nebojša Erak, Milenko Krajišnik i Darko Aleksić su uručili darove dežurnim službama u JU Bolnici Svetih Vračeva, JU Domu zdravlja, Zavodu za transfuzijsku medicinu, policijskim stanicama Ministarstva unutrašnjih poslova, Vatrogasnoj stanici, Kasarni Stepe Stepanovića, Jedinici žandarmerije i Službenim prostorijama Granične policije Sjeveroistok u Bijeljini, kao i na Graničnim prelazima Rača i Pavlovića most.

Poput kontinuiranih dobrotoljubivih prinosa i priloga od bližih krajeva do naših Kosova i Metohije, Crkva u Episkopiji zvorničko-tuzlanskoj i ovom dugogodišnjom praksom darivanja hrane i pića službenicima navedenih institucija ispovijeda svoju vjeru u Bogočovjeka Koji je Samoga Sebe – u Smrti Svojoj i u Vaskrsenju Svome – darovao za život svijeta.


Hristos vaskrse!
Vaistinu vaskrse!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: eparhijazt.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

UGROŽENI LOKALNI BUDŽETI U SRPSKOJ: Za prva četiri meseca doznačeno im čak 17 miliona KM manje prihoda od PDV

OPŠTINAMA i gradovima u Srpskoj, u prva četiri meseca ove godine doznačeno je 17 miliona KM manje prihoda...

Iskustva pacijenta iz Istočnog Sarajeva u bijeljinskoj Bolnici – „Srećan sam kad vidim kakve ljekare i osoblje imamo“

Fejsbuk status bijeljinske Bolnice "Sveti Vračevi" prenosimo u cjelosti: "Pacijent iz Istočnog Sarajeva, Tihomir Jokić, javio se u našu...

LJUBIŠA STEVANOVIĆ: Sama manipulacija je apsolutno bezbjedna, ukoliko je sprovodi stručan i medicinski školovan kiropraktičar (foto)

Master kiropraktike Bijeljinac Ljubiša Stevanović svojim sugrađanima pruža usluge masaže, kiropraktike i medicinske hidžame. Za portal Dešavanja u Bijeljini...