DERMAMEDIC BIJELJINA: Recite stop borama

Datum:

Share post:

Za održavanje mladalačkog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje tokom godina. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana, te predstavlja tretman izbora za zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i podbratka.

Preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga, bez hirurške intervencije. Obavlja se preventivno osobama od 25. godine, zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih bora i zatezanje opuštene kože.

Ovaj tretman se preporučuje za:

– bore i linije oko očiju

– spuštene kapke

– bore na čelu i licu

– nazolabijalne bore

– bore vrata

– opuštenu kožu dekoltea

Koje su indikacije za RTL?

Primjenom RTL-a koža lica i vrata postaje čvršća, fine bore nestaju, dublje se redukuju, nazolabijalne brazde postaju pliće, koža izgleda svježe, hidrirano, tamni kolutovi oko očiju se ublažavaju, zateže se nježna koža gornjih i donjih kapaka, pogled se otvara.

Najčešće je potrebno uraditi seriju od 4-6 tretmana. Tretmani se rade jedanput u 7 do 10 dana, u zavisnosti od indikacija.

Zakažite Vaš termin 065/889-782

Dermamedic Team

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...