GO DEMOS Bijeljina, večeras je u Centru za kulturu „Semberija“ organizovao Centralnu tribinu pred sami finiš predizborne kampanje.

„Ostalo je još nekih devet do deset dana do lokalnih izbora. DEMOS je partija koja ne radi samo u izbornoj kampanji, već radi četiri godine, četiri godine je naša izborna kampanja – od 2020. godine. Mi smo stalno među ljudima, stalno rješavamo neke probleme pokušavamo da ljudima na neki način pomognemo i da riješimo one probleme koje tište. DEMOS je partija koja je nastala prije šest godina, ostvarila određene rezultate u prethodnom periodu, ostvarila 42.000 glasova 2020. godine, na nivou Republike pet poslanika i jednog u Parlamentarnoj skupštini BiH. To je jedan jako dobar rezultat za tako kratko vrijeme. U ovom vremenu pokušavamo da to na neki način ako ne popravimo, onda da održimo, da i u ovoj izbornoj kampanji, odnosno u ovim izborima, napravimo rezultat na nivou Republike. U Bijeljini želimo da ponovimo taj rezultat i da bude bolji. Želimo da damo podršku jednome izvanrednom čovjeku vrsnom doktoru, doktoru Laziću, čovjeku koji sigurno ima viziju da u narednim godinama Grad Bijeljinu povede u pravom pravcu, u pravcu prosperiteta i razvoja“, rekao je Čedomir Stojanović, potpredsjednik DEMOS na nivou Republike.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS Bijeljina i nosilac liste Milan Dakić istakao je da DEMOS ima podršku i da su sačuvali povjerenje iz prethodnog perioda.

„Svi zajedno smo svjedoci da DEMOS ima podršku, da smo sačuvali povjerenje koje smo dobili u prethodnom bavljenju politikom. DEMOS na ovim izborima ima jednu dobru listu, kad su u pitanju svi kandidati na listi za odbornike. To su izgrađene osobe u svom životu, svojim profesijama i mi, ispred Gradskog odbora DEMOS, smo sigurni da oni mogu dobro predstavljati svoju sredinu iz kojih dolazi, dobro predstavljati svoju porodicu, dobro predstavljati svoju mjesnu zajednicu i dobro predstavljati odbornički mandat u Skupštini Grada Bijeljina. Ono što želim jasno naglasiti ovdje jeste da DEMOS podržava kandidata gospodina Mikajla Lazića za Gradonačelnika Bijeljine, jer, htjeli mi ili ne htjeli priznati sami sebi, Bijeljina stagnira, Bijeljina stoji i mi moramo nešto uraditi da krenemo naprijed. Moramo povezati Grad Bijeljinu sa svim sredinama u Republici Srpskoj, moramo povezati Grad Bijeljnu sa Vladom Republike Srpske, moramo povezati Grad Bijeljinu sa svim resornim ministarstvima preko kojih možemo da određeni dio i finansijskih sredstava, određeni dio i projekata, ubrzamo, unaprijedimo i vratimo u našu Bijeljinu“, zaključio je Dakić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име