Delegacija FS RS je posjetila Područni fudbalski savez Bijeljina.

Delegacija Fudbalskog saveza Republike Srpske u sastavu Dejan Lukendić kao generalni sekretar FS RS, Marko Miholjić kao stručni saradnik za pravna pitanja i Goran Đukić kao stručni saradnik za omladionski sport, boravili su u posjeti Područnog fudbalskog saveza Bijeljina.

Cilj posjete je bio sastanak sa predstavnicima Fudbalskih klubova prve i druge lige FS RS iz ovog Područnog saveza radi potpisivanja određenih dokumenata i dodjele lopti za naredni dio prvenstva.

Sastanak je vodio Radika Marić, predsjednik PFS Bijeljina koji je istakao značaj današnje posjete i zahvalio se svim klubovima na prisustvu sastanku.

Dejan Lukendić, generalni sekretar FS RS je prenio pozdrave predsjednika Vice Zeljkovića i obavjestio prisutne da je donijeta odluka o oslobađanju plaćanja kotizacija za prvoligaše i drugoligaše u narednoj polusezoni kao i u sledećejoj sezoni 2024/2025. godine.

Lukendić je takođe istako da je ovo značajna pomoć za sve klubove i da je to nastavak pomoći klubovima u matertijalnom smislu kao i da se nastavlja infrastrukturna pomoć u rekonstrukciji terena i izgradnji terena sa vještačkom travom.

Nakon završetka sastanka klubovi su potpisali cesije i Ugovore o oslobađanju plaćanja kotizacija, a potom su preuzeli lopte marke „Select“ za sledeću polusezonu, što je takođe donacija FS RS.

Predstavnici klubova, koji su prisustvovali ovom sastanku su izrazili zadovoljstvo za ove poteze FS RS i predsjednika Vice Zeljkovića i dali punu podršku za njegov rad u narednom periodu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име