DELEGACIJA BIJELJINSKE BOLNICE NA MANIFESTACIJI U ISTOČNOM SARAJEVU „DANI BOLNICE SRBIJA“

Danas smo prisustvovali Simpozijumu doktora medicine o savremenom pristupu u dijagnostici i liječenju kardiometaboličkog sindroma, koji je održan u okviru višednevne manifestacije „Dani Bolnice Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

Prof.dr Zlatko Maksimović

Upućujem čestitke gospodinu Nebojši Šešliji i svim zaposlenima Bolnice „Srbija“ za dobro organizovan skup koji je okupio stručnjake iz oblasti kardiologije, predstavnike medicinskih fakulteta iz Republike Srpske i Srbije.

Edukacija, ulaganje u znanje je investicija koja se uvijek isplati i rado se odazivamo ovakvim pozivima i dajemo punu podršku radu, razvoju i edukaciji kadra zdravstvenih ustanova.


U Bolnici Bijeljina ćemo i dalje da nastavi da ulažemo u kardiologiju, kao i u ostale oblasti medicine. Veliki iskorak smo napravili u kardiologiji, prvenstveno, interventnoj i elektrofiziologiji, jer kod nas angio-sala posljednje tri godine radi 24 časa dnevno. Već imamo uslove nabavkom nove opreme da radimo sve procedure u vezi sa elektrofiziologijom. Ponosni smo što je dio našeg tima stručnjak iz oblasti elektrofiziologije, prof. dr Lazar Angelkov, koji je juče na Simpozijumu u Bolnici „Srbija“ održao zapaženo predavanje.

Među brojnim zvanicama, današnjem skupu u Istočnom Sarajevu prisustvovali su gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, akademik Miodrag Ostojić dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Dejan Bokonjić i dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci Ranko Škrbić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име