Darko Rundek na „BH Beer festu“ u BIJELJINI (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini će se 30, juna, 01. i 02 jula 2023. godine održati ’’BH Beer fest’’, potvrdio je za Dešavanja u Bijeljini organizator Goran Bjelcanović.

BH Beer Fest je prvi i jedini festival piva u Bosni i Hercegovini, te svojim postojanjem, vrhunskom produkcijom i organizacijom doprinosi približavanju svjetskih i evropskih kulturnih dešavanja građanima Bijeljine i BiH.

„Festival muzike i piva, koji će u Bijeljini biti održan 30, juna, 01. i 02 jula 2023. godine donosi tri dana super zabave, dobre muzike i odličnog piva“, rekao je Bjelcanović.

Bjelcanović dalje navodi da će se program „BH Beer festa“ odvijati na dvije bine, main stage i DJ stage, a glavna bina duga je 40 metara, visoka 12 metara, sa kvalitetnim ozvučenjem, modernom rasvjetom i led ekranima.

Na Beer festu će u subotu 01. jula 2023. godini nastupiti Darko Rundek, zagrebački muzičar, pjevač i gitarista u pratnji svog benda.

Rundek je svoju karijeru započeo još davne 70-te kao pjevač i gitarista u zagrebačkom bendu Haustor Bend i objavio je 4 albuma: Haustor, Treći svijet, Bolero, i Tajni grad nakon čega se bend raspao, te je Rundek započeo svoju solo karijeru.

 U Parizu je boravio od 1991. godine gdje je radio muziku za pozorišta.

Rubdek 1997. godine izdaje svoj prvi solo album „Apokalipso“, pa drugi „U širokom svijetu“ i počinje rad na albumu „Ruke“ sa još nekoliko muzičara koji su počeli funkcionisati sa njim kao prava „ekipa“.

Kao što se i očekivalo počeli su puniti dvorane širom stare Jugoslavije.

Rundek sa svojom „ekipom“stiže u Bijeljinu na Beer fest da Vas uveseli, razniježi i razigra.

#beerfestival #beerfest #bijeljina #beerfestbijeljina #bhbeerfest

https://www.instagram.com/reel/Cr_CVp1x3jR/?igshid=NjZiM2M3MzIxNA==

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...

BIJELJINA: Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva (foto)

Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva Fudbaleri Zvijezde 09 juče su zabilježili veoma...