Danka Klimenta i Borko Majstorović – Pripremamo veče glamura i elegancije koje će se pamtiti (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini će 16. maja biti održano nešto novo i nesvakidašnje kada je u pitanju umjetnost. Naime, u svečanoj sali “Exkluziv”, Danka Klimenta (“Art Room”) i Borko Majstorović (“Studio Majstorović”), biće domaćini revije pod nazivom “Žena kroz vremena”, gdje će prikazati djevojke kroz vremena od nastanka svijeta, preko sadašnjosti do budućnosti.

“Na reviji ćemo prikazati djevojke kroz vremena od nastanka svijeta, preko ratnog doba, gdje smo izabrali da prikažemo žene kao ratnice, Vikinge… nakon toga nastupa „damsko doba“, gdje će djevojke biti dame i nakon toga budućnost, odnosno kako mi gledamo na budućnost. Pošto se koleginica i ja bavimo poslovima gdje radimo sa ženama (poslovi frizera i šminkera) i pratimo modu, a oboje smo već dugo godina u poslu, otprilike znamo gdje vodi ova budućnost. Bitno je da napomenem da frizure i šminke koje ćemo prikazivati na reviji, neće biti nosive ni nešto što je uobičajeno, već ćemo pokušati da na najbolji mogući način prikažemo kako su žene izgledale, odnosno šta jedna žena može, kako može da izgleda, kakav je karakter žene. Ja kao muškarac mogu da kažem da muškarac može biti samo muškarac, a žena može da bude šta god ona želi”, rekao je Majstorović za portal Dešavanja u Bijeljini.

Danka i Borko su se upoznali sasvim slučajno, ali već pri upoznavanju spoznali su da oboje nose istu energiju i istu misao i pravac kako je u pitanju umjetnost. Kako kažu, mišljenja i pogledi su im se “poklopili” s obzirom da nijedno od njih nisu jednolični u umjetnosti.

“Ja sam skoro od početka svoje radne karijere želio da odradim modnu reviju, ali nisam mogao da prepoznam ko je dovoljno “lud” na našim prostorima da bi ušao sa mnom u tu priču. Međutim, pojavila se Danka koja je u meni vidjela upravo idealnog saradnika za ovako nešto”, rekao je Borko, a Danka se nadovezala:

“Imala sam veliku želju da organizujem reviju, ali s obzirom da nisam neko ko voli da bude u centru pažnje, trebao mi je neko ko bi se sa mnom poklopio baš u tom pravcu. Svoju ideju sam predložila Borku i on ju je sa oduševljenjem prihvatio. Reviju planiramo više od šest mjeseci, a ja sam u svom radu inspirisana ženama ratnicama. Mogu da kažem da sam u Bijeljini drugačija kao frizer, s obzirom da radim pletenice koje ovdje niko ne pravi, upravo inspirisana “ratnicama”. Žena se mijenjala kroz vremena, a pošto oboje smatramo da se žena može transformisati u šta god želi, žena nam je bila vodilja – žena, majka, kraljica. Iskreni da budemo, bilo je jako teško probiti svoju ideju, ali se isplatilo”, iskrena je Danka.

Borko kaže da u početku nisu shvatani ozbiljno, odnosno da ljudi nisu vjerovali da će ih držati ideja revije. Vremenom, kako su bili uporni u svojoj namjeri i kada su predstavili ideju revije – dobili su nevjerovatnu podršku.

“Prvenstveno moramo da se zahvalimo Gradskoj upravi koja je prepoznala naš “x faktor” koji želimo da predstavimo u Bijeljini i koja nas je podržala. Potom, tu su Kostimografi iz “Maslačka”, da ne zaboravimo porodicu Jekić koja živi u Americi gdje posjećuju ovakva dešavanja. Kada su čuli naše izlaganje, rekli su da žele da pomognu, jer je ovako nešto trebalo da se desi u Bijeljini. Za ketering će biti zadužena Ana Okuka, veliku zahvalnost dugujemo i našoj režiserki cijelog projekta, našem PR-u Milici Mitrović. Ona je zadužena da sve to izgleda glamurozno i upakovano, veliki profesionalac i perfekcionista”, objasnio je Borko.

Na samoj reviji učestvovaće 22 modela, a svoje tačke će imati i bijeljinski plesni studio “Olena”, za koje oboje kažu da su djeca – veliki profesionalci.

I Danka i Borko su dodali da su se upotpunjavali i različitošću karaktera – Borko kao opuštena osoba, a Danka kao impulsivna, uspjeli su da u ovu reviju upakuju svoju zamisao vodeći se onim – “prije zore ne može svanuti”.

“S obzirom da je Bijeljina nas grad, grad u kome živimo, željeli smo da naša prva revija bude baš ovdje i da svoj rad i ideje predstavimo svojoj porodici, prijateljima, kolegama, mušterijama… Kada se slegnu utisci od ove revije, sigurno je da tu nećemo stati i da ćemo organizovati i sljedeću, kojom ćemo se potruditi da ispunimo sve želje koje nismo u ovoj, a gdje ćemo je organizovati… pa vidjećemo kada dođe vrijeme”, rekao je Borko za Dešavanja u Bijeljini dodajući da imaju dosta ideja koje ne mogu da prezentuju na ovoj reviji.

Sa velikim nestrpljenjem najavljuju glamuroznu reviju i još glamurozniji njihov sam dolazak na reviju kakav nije viđen u skorije vrijeme, a za koje su sigurni da će se pričati dugo vremena.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Testiranje klijavosti sjemena

Testiranje klijavosti sjemene je preventivna mjera koja pomaže da se postignu bolji rezultati u gajenju biljaka, u tom...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođen je jedan dječak Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 28. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...