Danka Ignjatović: “Ljudi su najjači adut DEMOSA”

Datum:

Share post:

Kreativno – promotivni tim DEMOS-a, od samog osnivanja, vrijedno i predano radi na kreiranju identiteta stranke i na njenoj prepoznatljivosti na političkom nebu Republike Srpske.

KEP timom rukovodi koordinator Danka Ignjatović, koja s ponosom ističe činjenicu da je ovo tijelo osmišljeno kako bi dalo priliku i mogućnost kreativnim i posvećenim ljudima iz različitih odbora i regija u Republici Srpskoj da svojim znanjem, vještinama i željama učine DEMOS prepoznatljivom političkom pričom u Srpskoj.
Ona je naglasila da DEMOS ne koristi usluge marketinških agencija, jer ima sopstvene stručnjake, profesionalce u svom poslu, koji su svoje znanje i vještine dobrovoljno dali na raspolaganje stranci.

Prema riječima Ignjatovićeve, najjači adut DEMOS-a upravo su ljudi, koje javnost ne poznaje po ispraznim političkim floskulama, već po njihovom radu i idejama u lokalnim zajednicama, regijama i na nivou Republike Srpske.

Upravo su ti ljudi, smatra ona, najbolji reprezent politike DEMOS-a.

TESTNA REKLAMA

U narednom periodu, KEP će posebnu pažnju posvetiti, navodi Danka Ignjatović, isticanju autentičnosti stavova stranke i njenih predstavnika na svim nivoima vlasti.

“Ovo su prvi parlamentani izbori za DEMOS i cilj nam je da u što većoj mjeri i na najbolji mogući način predstavimo naše autentične stavove po brojnim pitanjima”, navela je ona.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: noviglas.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...