Danas smjenjuju Krstajića?

Datum:

Share post:

"Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski", poručio je selektor Srbije pred današnji sastanak Odbora za hitna pitanja na kome će biti riješena njegova sudbina.

Odbor za hitnja pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preciznije članovi tog tijela Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković, Ilija Petković, Novica Tončev, Dragan Simović i Slobodan Ilić, raspravljaće ovog četvrtka o sudbini Mladena Krstajića.

Ako je suditi prema ranijim informacijama koje su procurile iz "kuće fudbala", Srbija će 13. juna ostati bez selektora Mladena Krstajića zbog katastrofe doživljene u Lavovu.

"Orlovi" su se sa gostovanja u Ukrajini vratili poniženi (5:0), a utisak nije mnogo popravila pobjeda nad slabom Litvanijom (4:1), tako da će FSS danas zvanično potvrditi da u nastavak kvalifikacija ide sa drugim selektorom.

TESTNA REKLAMA

"Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti s moje strane", rekao je Krstajić za "Žurnal".
 

"NE BIH IZVEO ISTIH 11"

"I sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2 zato jer sam pravio analizu, mjesec dana studirao šta igra Ukrajina… Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega i prihvatili su", rekao je Krstajić koga je novinar "Žurnala" potom upitao da li bi izveo istih 11 fudbalera? "Ne, ali ne mogu da pričam o tome", odgovorio je on.

Već i ove njegove riječi zvuče kao da se već pomirio sa time da je izgubio funkciju selektora, koju je naslijedio od Slavoljuba Muslina, kome je bio pomoćnik, pa je tako Srbiju zvanično vodio od kraja decembra 2017. godine.

"Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe poslije mene, kadgod: sutra ili za godinu-dvije, hoću da mu pomognem sve što me upita i što mogu", naglasio je Krstajić i ponovio da njegov odnos sa FSS i predsjednikom Kokezom ništa ne može da pokvari.
 

krstajić, kokeza

"I dalje vjerujem da možemo da se plasiramo i da će Srbija igrati na Evropskom prvenstvu. Sa Krstajićem ili bez njega, najmanje je bitno".

Nasljednik selektora Mladena Krstajića trebalo bi da bude Ljubiša Tumbaković, koji više nije selektor Crne Gore nakon što je odbio da vodi tim protiv tzv. Kosova, a i ta odluka bi mogla da bude potvrđena na današnjoj sjednici Odbora za hitna pitanja.

Za to vreme pogledajte i poslušajte gostovanje Neše Petrovića u podkastu "Sve u 16" u kom je govorio o Mladenu Krstajiću, ali i o potencijalnom budućem selektoru.

Izvor: mondo.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Noć Jackpotova u Brčkom u Vegas Casinu 18. avgusta

Vegas Casino je za vas priredio Noć Jackpotova i četiri specijalna welcome Jackpota: 3x300KM i 1x500KM uz redovne...

Prijavite se za onlajn kurs o preduzetništvu u ekonomiji u razvoju

HarvardX nudi besplatan onlajn kurs “Entrepreneurship in Emerging Economies”, koji je namijenjen svima koji žele da istraže kako...

Penzioneri najčešći korisnici besplatne pravne pomoći

Centru za pružanje besplatne pravne pomoći u prvoj polovini ove godine obratila se 2.581 osoba, što je neznatno...

Gradonačelnik Petrović predložio Episkopa Fotija za Povelju Grada

Gradonačelnik grada Bijeljina LJubiša Petrović u skladu sa članom 17. stav 3. Odluke o priznanjima u Gradu Bijeljina,...