DAKIĆ U LJELJENČI: „Nadamo se ubjedljivoj pobjedi DEMOS-a u ovom selu“

Datum:

Share post:

„Ljeljenča je jedno od uporišta DEMOS-a u Semberiji i mještani ovog sela nam vjeruju jer znaju da iza nas stoje rezultati“, rekao je na predizbornoj tribini DEMOS-a u semberskom selu Ljeljenča Milan Dakić, nosilac liste za NS RS u Izbornoj jedinici 6.

Dakić je izrazio očekivanje da će DEMOS u ovoj mjesnoj zajednici ostvariti jednako dobar rezultat kao i na prethodnim izborima. 

„Ono što je naš ponos je da je naš nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu dolazi upravo iz mjesne zajednice Ljeljenča. Čedomir Stojanović ovdje živi sa svojom porodicom, sa roditeljima, suprugom i djecom. Odziv i veliko prisustvo građana večerašnjoj tribini najbolje pokazuje kakvi su naši kadrovi i koliko su cijenjeni u svojim sredinama“, rekao je Dakić.

Prema njegovim riječima, pored kandidata DEMOS-a, izuzetno je važno podržati Milorada Dodika i Željku Cvijanović, kao kandidate za predsjednika Srpske i člana Predsjedništva BiH.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...