Dakić sa saradnicima u kontroli radova na asfaliranju centralne gradske ulice u Kotor Varošu

Datum:

Share post:

Direktor Javnog preduzeća ”Putevi Republike Srpske” Milan Dakić potvrdio je da je na magistralnom putu M1–108 (Banjaluka – Teslić) privedena kraju druga faza radova na sanaciji asfaltnog zastora sa sanacijom šahtova na dionici u gradskom području Kotor Varoša.

Dakić je sa saradnicima danas bio u kontroli radova na asfaliranju centralne gradske ulice u Kotor Varošu.

On je najavio i izgradnji treće trake u Ulici Stefana Nemanje, sa priključkom na magistralni put, kao i izgradnju kružnog toka.

”Sve procedure vezane za rekonstrukciju magistralnog puta, koji prolazi kroz gradsko područje Kotor Varoša, završene su u rekordnom roku, jer nam je želja da ovaj grad i njegovi stanovnici imaju kvalitetnu saobraćajnicu”, rekao je Dakić.

On je dodao da se ne može dozvoliti da glavna saobraćajnica u Kotor Varošu bude u ovakvom stanju i da će se ovaj problem prioritetno rješavati.

”Od ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića dobili smo zadatak da taj posao u Kotor Varošu urgentno završimo”, rekao je Dakić.

Dakić je podržao rješavanje problema putne infrastrukture na području ove lokalne zajednice, navodeći da opština Kotor Varoš u kontinuitetu ima značajnu podršku Ministarstva saobraćaja i veza i Vlade Republike Srpske, te da će i u narednom periodu biti nastavljeno infrastrukturno ulaganje na teritoriji ove opštine i rekonstrukcija putnih pravaca.

Izvođač radova je preduzeće „Kozara Putevi“ d.o.o. Banjaluka, a investitor je J.P. „Putevi RS“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ministar Minić u Bijeljini sa predsjednikom i članovima Udruženja poljoprivrednika „Sela Semberije i Majevice“ (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Savo Minić, danas je prisustvovao sastanku sa semberskim poljoprivrednicima i predsjednikom Udruženja poljoprivrednika...

U NB „Filip Višnjić“ u Bijeljini promovisana knjiga “Uspon i pad embahada – Srpska i jugoslovenska diplomatija u vrtlogu istorije (1919 – 1948)“ dr...

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić” predstavljena je knjiga “Uspon i pad embahada - Srpska i jugoslovenska diplomatija u...

Mali veliki fudbaleri iz Velike Obarske – braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković (foto)

Braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković iz Velike Obarske od svoje 6. godine igraju fudbal. U početku je...

Ministar Minić otvorio 21. “Interagro” – Ministarstvo će tokom godine biti redovno i odgovorno u svakom poslu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić otvorio je danas 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i...