Da SNSD bude još jači – održana 1. sjednica Privremenog GO SNSD Bijeljina

Datum:

Share post:

U Bijeljini je 21.februara 2021. godine održana Prva sjednica Privremenog Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina koji je svojom odlukom imenovao predsjednik stranke Milorad Dodik.

Sastanak je prošao u radnoj atmosferi, uz punu podršku svih članova odbora aktivnostima na daljem jačanju SNSD-a u Bijeljini.

Nakon razmatranja i usvajanja Izvještaja o provedenim lokalnim izborima u gradu Bijeljina 2020. godine, te konstatacije da gradska organizacija SNSD-a, uprkos činjenici da je pojedinačno najjača stranka u gradu, nije zadovoljna izbornim rezultatom, usvojen je i niz zaključaka koji su smjenice za dalji rad stranke u narednom periodu.

Usvojen je između ostalog prijedlog mjera na konsolidaciji gradske organizacije i njenog  daljeg jačanja u organizacionom, operativnom i kadrovskom smislu. Takođe su imenovani koordinatori za Aktiv žena, Mladih socijaldemokrata, rejonski koordinarori i njihovi pomoćnici.

TESTNA REKLAMA

„Svjesni smo činjenice da je pred svima nama veliki posao, odgovornost i obaveza i da moramo dodatno ojačati Gradsku organizaciju SNSD-a, da nam je svima zadatak da radimo na razvoju i Bijeljine i Republike Srpske.  Zadatak ćemo ispuniti samo ako budemo što je moguće više jedinstveni i posvećeni obavezama koje se od nas zahtjevaju“, istakao je na kraju sjednice Vladimir Lazić, predsjednik Privremenog GrO Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: snsd-bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Trivićka i Šarović žive u virtuelnom svijetu

Reagovanje SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina izražava ozbiljnu zabrinutost da su i Mirko Šarović i...

Dunja Vukšić iz BK “Radnik“ Bijeljina na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Turskoj

Bokserska nada Dunja Vukšić iz BK "Radnik" Bijeljina predstavljaće Bijeljinu i Republiku Srpsku na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u...

Produženo vrijeme brisanja poruke na WhatsAppu

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati...

AGRO SAVJET: Kada i kako se vrši skidanje lišća paradajza

Oplodnja i skidanje lišća paradajza – Početno skidanje lišća paradajza obično se vrši kada biljka pređe metar visine.  U...