Da li ste sigurni GRADONAČELNIČE?

Datum:

Share post:

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini primila je saopštenje za javnost sa potpisom ’’Kabinet Gradonačelnika’’ koje prenosimo u potpunosti:

’’Postoje neke kuće koje se nazivaju medijske, a kojima je princip „što gore – to bolje“ glavni model senzacionalističkog rada. Sjedište jedne od takvih kuća je, nažalost, u Bijeljini.

Da su provjerili, kao što nisu, vidjeli bi da je fotografija Gradonačelnika Bijeljine dok vozi bicikl u Gradskom parku nastala prošle godine, prilikom otvaranja obnovljenog dječijeg igrališta (mada, vjerujemo, da bi je i tada iskoristili, u želji da privuku što više pažnje i da dobiju poneki jeftin politički poenčić).

Dno dna’’.

Poštovani Gradonačelniče,
rad naše agencije i našeg portala se NE zasniva na modelu „Što gore-to Bolje“, kako se navodi u Vašem saopštenju, niti se bavimo senzacionalizmom.

U osnovi naše uređivačke politike je da se bavimo što objektivnijim izvještavanjem svakodnevnih događaja i predočavanjem novosti u našem gradu, našim sugrađanima, a samim tim i u Republici Srpskoj.

Sporna, po ’’Vama’’,  slika postavljena na našoj fejsbuk stranici je postavljena da se pokaže malo drugačija slika funkcionera kao što ste gospodin Dodik i Vi.

Prihvatamo kao grešku Redakcije što nismo naveli da je ’’sporna’’ fotografija nastala 28. maja 2019. godine i zbog toga Vam se izvinjavamo.

Da, naša Redakcija je objavila fotografije Vas i g-dina Dodika na biciklu…

Neke medijske kuće preuzele… ( sa istima, kao i sa svim ostalima sarađujemo samo kolegijalno, i to da se zna napokon) i NE BAVIMO SE SENZACIONALIZMOM, Vi ste ipak javna ličnost i fotografije su autentične!

I nikada Gradonačelniče portal Dešavaja u Bijeljni nije išao logikom „Što gore-to Bolje“, NITI ĆE IĆI!

Dalje, ograđujemo se od svakog preuzimanje naših postavki od strane drugih portala i medijskih kuća i njihovog viđenja istih, kao i od viđenja, mišljenja i komentara naših sugrađana.

Možda je portal Dešavanja u Bijeljini po Vama ’’neka kuća koja se naziva medijska kuća’’, možda je po Vama ’’nažalost’’ sjedište te ’’male’’ medijske kuće u Bijeljini.

E da Vas obavijestimo GRADONAČELNIČE, jeste, DA, u Bijeljini se nalazimo i u Bijeljini smo registrovani!

Svidelo se to kome ili ne, nije na nama da sudimo.

Dalje nećemo… ostaje nam kao i do sada da redovno, pravovremeno, istinito i u skladu sa uređivačkom politikom redakcije izvještavamo i informišemo građane Grada Bijeljina o svim aktivnostima Gradske uprave ali i Vas kao Gradonačelnika.

S poštovanjem,

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...