Da li počinje virtuelni rat između ''Semberskih novina'' i semberskih portala?

Datum:

Share post:

BIJELJINA Zaposlili zidara da im firma “stane na noge”

Priča “u mene” drug neki dan na kafi o luku i krompiru! Pominje cene,znam ih al ono na kilu ili pola, a on o vrećama govori. Pitam ja a kad stiže “naš” luk i krompir,reče on neki “dalek” datum. Kaže ide prvo krastavac. Kad? Tamo negde oko 10.maja, eto to sam upamtio!

Ja i poljoprivreda, ” niđe veze” što bi rekao naš narod!

Al celog života nešto učimo,neko se trudi manje, neko više.

TESTNA REKLAMA

I naravno ja vas navuko na selo,luk,krompir i krastavce a pričam o firmi i gradu!

Nekada davno ja sam pokušavao,pa na kraju i uspeo da se školujem za ovo što upravo sad radim,pišem. Sve to bi nešto iseckano al ga privedo kraju da ne “brukam” đedovske fakultete od pre nekih devedesetak godina. Sem da se vama sad pohvalim taj papir mi ni za koju drugu namenu nije trebao u životu. 
Složeno uredno u onoj tubi na dnu ormana uz stare torbe i ženin zimski presvlačaj! Doduše smer je bio “vanjsko politički” ali diplomatski se nauči nekad nešto i prodiskutovati!

Evo ima već nekih “po godine” kako naš mali portal, male redakcije, malog budžeta i nikako finansiranog od “vlasti” ove ili one ili njihovih firmi “satelita”, proziva “gigant” sa budžetom od 380.000 konvertibilnih maraka za njihovu propast!

Direktorica nas uredno “prijavi” opštinarima i “skupćini”, kako smo mi osnovni problem da bi oni poslovali pozitivno!

Pa nije dovoljno što to uradi napismeno u godišnjem izveštaju,nego i danas na međustranačkom ponovo “potegnu” to pitanje! Ponovo semberske.com na tapetu. I niko nas ne brani, malo ih bilo al njih dvoje nam javi čim je “natapirana” završila izlaganje!

Mi smo brale,barem mi dostupni u Bijeljini već počeli spremati kofere za dugogodišnje “letovanje” u Sibiru ili “zimovanje” na Golom otoku!

Oštetismo ljude za “umal” po miliona!

Al posle skontasmo, ma neće, ona je iz demokratskog i revolucionarnog PDP-a! Takve metode ne priliče “progresivnim” snagama!

Dobro,ono kad su nas kopirali na stranačkom sajtu, ajd pređosmo preko toga! Platišmo iz skromnog budžeta “pozajmljivače” da indetifikujemo i o tome smo vam pisali u januaru! A stavićemo ovo ispod, to je link pa ga opet pročitajte!

https://semberske.com/bijeljina-u-pdp-u-ne-zele-da-komentarisu-lazne-portale-ali-vole-da-ih-prave-foto/

http://semberija.info/sr/news/novosti/ljudi-i-zivot/1425.saopstenje-redakcije-semberskih-novina-i-internet-portala-semberija-info.html?fbclid=IwAR3ExgQDEOAZ0PBSvqR25ihxQTgg_cLqqbQhfhsBhRWejiHpcD85jksHIBI

 

Registrovaše “novopečeni” medijski tajkuni i političari semberski gomilu nekih novih sajtova,valjda da obesmisle ono što mi pišemo vama. Mi postadosmo “target” i sreća nismo jedini! Al neću mog drugara za DŽ da reklamiram na semberskim!

I mi se malo primirimo, pustimo ih da “bustuju” /reklamiraju/ sa 20$ narodnih para svaki dan svoje članke, da nas uče “načertaniju” !

Aj sve,nego se počeše ograđivati od naših “senzacionalističkih” naslova, što bi valjda trebalo da znači da su netačne! A malo koja bi takva,il se već desila il će se tek desiti! Šta možemo kad imamo “duboko grlo”!

E jedino nam nije bilo jasno kakva je to diverzija na nas kad su u tu gigant firmu sa “umal po miliona” naših para uposlili zidara po struci!

E na to nemamo odgovor! Mislim znamo dobro al se pravimo malo blesavi.

Ali znamo što smo mi problem. Danas nas pročita više vas nego njihovo štampano izdanje za godinu dana! Evo opet sam se uhvatio da se hvalimo i razmećemo. Nećemo više!

Hteli smo i ovaj put “pametno oćutati”! Naša reakcija može povrediti i nekog od ljudi do kojih nam je stalo! Nekog od mladih i ekstremno talentovanih koji rade u toj firmi! Ili onih par vukova starih koji su svašta naučili i samo možemo učiti od njih, a ne mi njima da delimo lekcije! I onda se postavlja pitanje “đe ba zapelo”! E to sutra neka pitaju odbornici direktoricu! Kako mi možemo sa 3% njihovog budžeta a oni ne?!

I sad će neko da nas pita kako mi to prošle “hefte” branimo Kajsiju, partijskog kolegu direktorice a sad ovo! Zato što je Kajsija dobar čovek i nije zaslužio ismevanje koje su mu priredili. Ima u ovom gradu mnogo gorih primera ali “mnogi” nemaju “ono” da kažu nešto, jer su u strahu i velike oči ali još punije gaće!

I sve ovo nije bilo potrebno! Dostupni smo bili svo ovo vreme za razgovor , ali……

Menadžment je deo nauke koja se zove ekonomija! I tu ne želimo da komentarišemo jer nismo “školovani” za isto! Kao što nismo “školovani” da solimo pamet poljoprivredniku koji u dan zna kad će roditi krastavac! Možda nismo “stručni” da sebi namaknemo u “budžet” sem iz svog džepa ali smo očito stručni da nas pročitaju!

I ne dao bog da nas “pobrkaju” ikad više!

Mi smo semberske! Ostaćemo semberske! Da li mi u ovoj redakciji sada što smo, ali semberske će opstati!

“U SE I U SVOJE KLJUSE” što kaže narod!

semberske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...